Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Καμμένος σε Erdogan: Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι πειρατές του Αιγαίου - Δεν υποχωρούμε ούτε χιλιοστό

Καμμένος σε Erdogan: Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι πειρατές του Αιγαίου - Δεν υποχωρούμε ούτε χιλιοστό
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις του Rexep Tayyip Erdogan περί... πειρατών στο Αιγαίο
Στις επιθέσεις και τις απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας απάντησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αντικρούοντας τα περί... πειρατείας στο Αιγαίο που εκτόξευσε χθες (4/11/2018) Recep Tayyip Erdogan.
«Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι πειρατές του Αιγαίου» σχολίασε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού.
«Οι πειρατές κρίνονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η Ελλάδα δεν προκαλεί κανέναν και δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό.
Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της ΕΕ» πρόσθεσε και σχολίασε ότι κατά συνέπεια «όταν παραβιάζονται τα θαλάσσια, τα χερσαία ή τα εναέρια σύνορα της Ελλάδος τότε παραβιάζονται και αυτά της ΕΕ».

Οι δηλώσεις Erdogan

«Τα πλοία μας δείχνουν την ισχύ μας» επεσήμανε χθες (4/11/2018) ο Erdogan, ενώ υποστήριξε ότι οι τελευταίες εξελίξεις υπενθύμισαν στην Τουρκία ότι πρέπει να είναι ισχυρή και στη θάλασσα.
«Δεν θα επιτρέψουμε το φυσικό πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου να τον εκμεταλλευθούν άλλοι», είπε και πρόσθεσε «δεν θα αφήσουμε κανέναν πειρατή να εκμεταλλευθεί τα συμφέροντά μας σε αυτή την περιοχή».
Επίσης είπε «δεν θα αποδεχθούμε τις προσπάθειες να αποστερήσουν τους φυσικούς πόρους από την Τουρκία και τη Βόρεια Κύπρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης