Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το β' ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής

Παππάς: Κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το β' ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής
O N. Παππάς κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις στην ΕΡΤ
«Κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, σε συνέντευξή του στον "Αθήνα 984".  
Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις στην ΕΡΤ, λέγοντας πως «έχει μπει σε προεκλογική στρατηγική του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας Μπολσονάρου, ο οποίος θέλει να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση».
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «μερικά πράγματα μιλούν από μόνα τους», «ενοχλεί πολλούς» το γεγονός ότι «χθες παρακολούθησαν τη δημόσια τηλεόραση πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές με τον συμβατικό τρόπο και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακά».
Σύμφωνα με τον κ. Παππά, η Πολιτεία μετά τη ρύθμιση της ιδιωτικής τηλεόρασης, οφείλει να αναδείξει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για να γίνει πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού τοπίου.
Ακόμη, τόνισε πως  «υπάρχουν οι δυνατότητες η κυβέρνηση να συνεχίσει με όρους κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας έως το τέλος της τετραετίας» ακόμα και εάν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.  
Περαιτέρω, ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι μέχρι τον Μάιο θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις δημοσκοπήσεις, τις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο ανάδοχος για την εφαρμογή του συστήματος barcode στις εφημερίδες για να ξεκινήσει σύντομα το έργο, αλλά και ο ανάδοχος για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης