Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικανούς γιατί αλλιώς θα έρθει ο σοσιαλισμός και οι ορδές των εγκληματιών

Trump: Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικανούς γιατί αλλιώς θα έρθει ο σοσιαλισμός και οι ορδές των εγκληματιών
Οι Δημοκρατικοί θέλουν να καταργήσουν, να σβήσουν τα σύνορα και να βάζουν τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους αμερικανούς πολίτες
Για τον «κίνδυνο» να έρθει ο Σοσιαλισμός στις ΗΠΑ αν το κογκρέσο περάσει στα χέρια των Δημοκρατικών έκανε λόγο ο αμερικανός πρόεδρος Trump εν όψει των κρίσιμων ενδιαμέσων εκλογών στις 6/11.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», κατά την πτήση του στην Πενσακόλα,για τις ανάγκες της προεκλογικής συγκέντρωσης στην οποία εμφανίστηκε για να υποστηρίξει τους υποψήφιους του GOP για τη Γερουσία και για το αξίωμα του κυβερνήτη, τους Rick Schott Ron και De Santis.
Σε κάθε του σταθμό, ο δισεκατομμυριούχος προβάλλει τα εξαιρετικά στοιχεία για την απασχόληση και τις μειώσεις των φόρων που προώθησε τον Δεκέμβριο του 2017, πριν αποδυθεί σε αποκαλυπτικές περιγραφές με αφορμή την πολιτική του αντίπαλου κόμματος για τη μετανάστευση.
Όπως είπε για μια ακόμη φορά, οι Δημοκρατικοί, θέλουν «να καταργήσουν, να σβήσουν τα σύνορα και να βάζουν τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους αμερικανούς πολίτες. Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», επέμεινε, παραπέμποντας στο κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας.
«Το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν (στις ΗΠΑ) η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών», είπε στη Μοντάνα αυτή τη φορά.
Τις τελευταίες εβδομάδες, ο αμερικανός πρόεδρος μιλά με ολοένα οξύτερο και κινδυνολογικό τόνο για τα "καραβάνια" αρκετών χιλιάδων μεταναστών από την κεντρική Αμερική που κινούνται κατά μήκος του Μεξικού το τρέχον διάστημα ελπίζοντας να φθάσουν και να εισέλθουν στις ΗΠΑ. Ο ρεπουμπλικάνος έχει ήδη διατάξει να αναπτυχθούν χιλιάδες επιπλέον αμερικανοί στρατιωτικοί στα σύνορα. Κατ' αυτόν, τουλάχιστον 300 από αυτούς τους μετανάστες είναι "πολύ κακοί τύποι". Διατείνεται πως έχει λάβει "πληροφορίες" γι' αυτούς από το Μεξικό.
«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», είπε ακόμη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το πρώτο εκλογικό ραντεβού εθνικής εμβέλειας μετά τις εκλογές του 2016 θα κρίνει ποιο από τα δύο κόμματα θα ελέγχει τα δύο σώματα του Κογκρέσου ως τις προσεχείς εκλογές, την 3η Νοεμβρίου 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης