Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού

Τζανακόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού
Ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μητσοτάκη για την Συνταγματική Αναθεώρηση 
Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά με ποδοσφαιρικές παραπομπές άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος λέγοντας ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού».
Όπως συμπλήρωσε «ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μητσοτάκης» ενώ έκανε λόγο για «πολιτική σύγχυση» του προέδρου της Ν.Δ., η οποία «σχετίζεται άμεσα με την αδυναμία του κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν συμφωνεί με την τροποποίηση της διάταξης για την ευθύνη των υπουργών».
Ερωτηθείς με αφορμή και θέσεις των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ως προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση, δήλωσε πεπεισμένος ότι «σε σειρά διατάξεων υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συγκλίσεων και συναινέσεων».
«Η πρόταση που καταθέσαμε εξάλλου είναι πρόταση εργασίας και όχι τελεσίγραφο», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των εκλογών ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως «είμαστε ακόμη πολύ μακριά από τις εκλογές.
Η συγκυβέρνηση έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της καθώς πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για την κάθαρση της πολιτικής ζωής, να αντιπαρατεθεί με ολιγαρχικά συμφέροντα». «Επομένως οποιαδήποτε άλλη συζήτηση σήμερα είναι αποπροσανατολιστική», πρόσθεσε.
Μιλώντας στο ΑΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ακόμη ότι «βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην αποτροπή της περικοπής των συντάξεων» και ότι «η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για το χρέος».
Αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από την Εξεταστική για την Υγεία και τις κατηγορίες που έχει δεχτεί η κυβέρνηση από Ν.Δ. και Κίνημα Αλλαγής, σχολίασε πως «και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου για σκευωρίες και φάμπρικες διώξεων μιλούσαν, επομένως αυτό δεν λέει τίποτα». Υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται ούτε να προκαταβάλλει, ούτε να προεξοφλήσει τα πορίσματα της εξεταστικής επιτροπής ή τις ενέργειες της δικαιοσύνης, για να τονίσει πως «το σίγουρο όμως είναι ότι σκάνδαλα στην Υγεία υπήρξαν και μάλιστα πολλών εκατομμυρίων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης