Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Τα fake news είναι ο αληθινός εχθρός του αμερικανικού λαού - Τα ΜΜΕ πρέπει να μεταδίδουν τις ειδήσεις με ακρίβεια

Trump: Τα fake news είναι ο αληθινός εχθρός του αμερικανικού λαού - Τα ΜΜΕ πρέπει να μεταδίδουν τις ειδήσεις με ακρίβεια
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, τόνισε ότι η έντονη οργή στη χώρα οφείλεται «εν μέρει σε ανακριβείς και ακόμη και ψευδείς αναφορές στα νέα»
Στην επικίνδυνοι επίδραση που έχουν τα fake news στον αμερικανικό λαό αναφέρθηκε σήμερα (29/10) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, λίγες ημέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στη χώρα.
Ειδικότερα, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι τα «fake news» είναι «ο αληθνικός εχθρός του λαού», προσθέτοντας παράλληλα ότι «πρέπει να τελειώσουν».
«Υπάρχει έντονη οργή στη χώρα μας, η οποία οφείλεται εν μέρει σε ανακριβείς και ακόμη και ψευδείς αναφορές στα νέα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Donald Trump, προσθέτοντας ότι τα «Fake News Media, ο πραγματικός εθχρός του λαού, θα πρέπει να σταματήσουν την ανοιχτή και προφανή εχθρότητα και να μεταδίδουν τις ειδήσεις με ακρίβεια και δίκαια».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο «θα κάνει πολλά για να απομακρύνει τον θυμό και την οργή και να καταφέρει να φέρει όλες τις πλευρές στην ειρήνη και την αρμονία», ενώ καταλήγει επαναλαμβάνοντας ότι «οι ψεύτικες ειδήσεις πρέπει να τελειώσουν».
Την περασμένη εβδομάδα, ο αμερικανός πρόεδρος είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα των «ψευδών αναφορών», μετά τα περισταστικά αποστολής ύποπτων δεμάτων δε διάφορουν πολιτικούς της χώρας, καθώς και στα κεντρικά γραφεία του CNN.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης για φερόμενη αρνητική κάλυψη των συντηρητικών φωνών στις ΗΠΑ.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης