Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χιλιάδες πολίτες της Ρώμης διαδήλωσαν κατά της Δημάρχου της Ιταλικής πρωτεύουσας - Την κατηγορούν για την άθλια εικόνα της πόλης

Χιλιάδες πολίτες της Ρώμης διαδήλωσαν κατά της Δημάρχου της Ιταλικής πρωτεύουσας - Την κατηγορούν για την άθλια εικόνα της πόλης
Τόνοι σκουπιδιών, λόγω της πολυήμερης απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας, δρόμοι με λακκούβες και αστικά λεωφορεία που τυλίγονται στις φλόγες εν΄ ώρα υπηρεσίας 
Χιλιάδες κάτοικοι της Ρώμης βγήκαν σήμερα (27/10) στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας διαμαρτυρόμενοι όχι για την πολιτική της λαϊκίστικης κυβέρνησης τους αλλά για τα προβλήματα της πόλης τους και τις κακές υπηρεσίες του Δήμου.
Με μια ηχηρή συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο της Ρώμης κατήγγειλαν την «άθλια» εικόνα της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου οι δρόμοι είναι καταπακτές από τις λακκούβες και τα σκουπίδια κατακλύζουν τους δρόμους.
Οι επικριτές της 57 χρονης Δημάρχου της πόλης Virginia Raggi, την κατηγορούν για εγκατάλειψη της πόλης καθώς από το 2016 οπότε και ανέλαβε καθήκοντα η ιταλική πρωτεύουσα θυμίζει «χοιροστάσιο».
«Είμαστε εδώ επειδή η Ρώμη αξίζει καλύτερα, επειδή η Ρώμη βρίσκεται σε κατάσταση αμέλειας που δεν έχει δει ποτέ ξανά στο παρελθόν» δήλωσαν στα ξένα μέσα οι πολίτες της Ρώμης .
Η Virginia Raggi, η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Ρώμης και μέλος του κινήματος των 5 αστέρων, κέρδισε τις δημοτικές εκλογές του 2016 υποσχόμενη να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί στην πόλη και στα σκάνδαλα διαφθοράς, υποσχέσεις που δεν υλοποίησε ποτέ.
Η ίδια πάντως μιλώντας σε εφημερίδες της Ρώμης ζήτησε από τους πολίτες περισσότερο χρόνο για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.
Στο μεταξύ η πόλη βρίσκεται εν μέσω τόνων σκουπιδιών, λόγω της πολυήμερης απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας, οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο 20 αστικά λεωφορεία τυλίχθηκαν στις φλόγες εν ώρα υπηρεσίας γεμάτα κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης