Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο ύποπτο δέμα εστάλη στο εστιατόριο του Robert De Niro στη Νέα Υόρκη

Νέο ύποπτο δέμα εστάλη στο εστιατόριο του Robert De Niro στη Νέα Υόρκη
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά ύποπτο δέμα που εστάλη στο εστιατόριο του ηθοποιού Robert De Niro, μετέδωσε το CNN, προβάλλοντας βίντεο με τους αστυνομικούς που ερευνούν την περιοχή Τριμπέκα. 
Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη μετέδωσε παράλληλα ότι το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς νωρίτερα χθες.
Το Reuters δεν έχει προς το παρόν κατορθώσει να επαληθεύσει τις πληροφορίες.
 


Οι Αρχές στις ΗΠΑ έχουν τεθεί σε συναγερμό, ύστερα από την αποστολή δεκάδων αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, στην Hillary Clinton, στον πρώην αντιπρόεδρο, Jo Biden, στον πρώην γενικό εισαγγελέα επί διακυβέρνησης Obama, Eric Holder, στον πρώην διευθυντή της CIA, John Brennan, στον George Soros – από τους βασικούς χρηματοδότες των Δημοκρατικών – αλλά και σε μια σειρά Δημοκρατικών βουλευτών και γερουσιαστών.
Στο στόχαστρο των «δεμάτων» αυτών βρέθηκε και το CNN, το οποίο ασκεί δριμεία κριτική στον πρόεδρο Trump, την ώρα που Αμερικάνοι αξιωματούχοι μιλούν για «εσωτερική τρομοκρατία».

Καταδικάζει ο Λευκός Οίκος – Trump προς MME: Σταματήστε τις εχθροπραξίες

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε τις «τρομακτικές και ποταπές ενέργειες», οι «υπεύθυνοι των οποίων πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης».
Η «πολιτική βία δεν έχει θέση στις ΗΠΑ» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος κάλεσε τα ΜΜΕ να βάλουν τέλος στις εχθροπραξίες.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον, ο Trump ζήτησε από τα αμερικανικά ΜΜΕ να υιοθετήσουν «πολιτισμένο τόνο», να «σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος», τις «συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό» και τη μετάδοση «συχνά ψευδών» ειδήσεων.
«Πρέπει να σταματήσουν.
Είμαστε 13 ημέρες πριν από τις πολύ, πολύ σημαντικές εκλογές» τόνισε ο Trump αναφερόμενος στις ενδιάμεσες εκλογές για την ανανέωση του αμερικανικού Κογκρέσου στις 6 Νοεμβρίου ενώ αναφορά έκανε και στην υπόθεση με τις αυτοσχέδιες βόμβες.
«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διενεργεί μια εντατική έρευνα και θα βρούμε τους υπεύθυνους και θα τους προσαγάγουμε ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πολύ γρήγορα ελπίζω.
Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας» είπε ο Trump κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, τονίζοντας πως εύχεται τα πολιτικά κόμματα των ΗΠΑ να εκφράζονται «με ειρήνη και αρμονία».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης