Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Όλα στο φως, διαφάνεια και δικαιοσύνη παντού – Να μην τσουβαλιάζονται όλοι για τον Παπαντωνίου

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Όλα στο φως, διαφάνεια και δικαιοσύνη παντού – Να μην τσουβαλιάζονται όλοι για τον Παπαντωνίου
Δεν είναι πολιτική η δίωξη του Παπαντωνίου, δεν μπορεί να σπιλώνεται η ιστορία της παράταξης από 2 -3 περιπτώσεις είπε ο κ.Χριστοδουλάκης
Να έρθουν όλα στο φως, διαφάνεια και δικαιοσύνη παντού χωρίς καμία εξαίρεση υποστήριξε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης, ο οποίος με αφορμή την υπόθεση Παπαντωνίου τόνισε ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζονται όλοι και ότι δεν μπορεί να σπιλώνεται η ιστορία της παράταξης από 2 – 3 περιπτώσεις.
«Η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι ξεκάθαρη.
Δεν είναι πολιτική η δίωξη του κ. Παπαντωνίου.
Η ιστορία της παράταξης δεν μπορεί να σπιλώνεται από δύο - τρεις περιπτώσεις» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Χριστοδουλάκκης, υπογραμμίζοντας ότι «γίνεται μια προσπάθεια σπίλωσης και του δικού μας πολιτικού χώρου».
«Μια πολύ μεγάλη παράταξη, με μια πολύ μεγάλη ιστορία, με χιλιάδες μέλη και στελέχη και με τεράστια συνεισφορά στη χώρα, προφανώς και δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται έτσι απλά και γενικευμένα από περιπτώσεις "τύπου" Παπαντωνίου.
Ειδικά όταν ήμασταν οι μόνοι, οι πρώτοι που το 2007 τον θέσαμε - μόνοι μας - εκτός παράταξης, όταν ήμασταν οι μόνοι που κάναμε την αυτοκάθαρσή μας και όταν κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν ακολούθησε» υποστήριξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.
«Η δική μας κυβέρνηση ήταν εκείνη που πέρασε μια σειρά από θεσμικές πρωτοβουλίες, όπως ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, ο εισαγγελέας διαφθοράς, όπως η άρση του τραπεζικού απορρήτου έναντι όλων των ελεγκτικών αρχών του κράτους.
Συνεισέφεραν στην κατεύθυνση διαφάνειας του κράτους
Γενικεύσεις τύπου το ΠΑΣΟΚ και όλοι αυτοί οι κακοί δεν γίνονται αποδεκτές, διότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία με χιλιάδες αγωνιστές και στελέχη που έχουν δώσει τη ψυχή τους για τη χώρα και σε καμιά περίπτωση δεν «τσουβαλιάζονται» όλοι για τον κ. Παπαντωνίου και για τον κάθε κύριο Παπαντωνίου που μόνοι μας τον έχουμε βγάλει εκτός της παράταξής μας» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης