Τραπεζικά νέα

H Eurobank εντάχθηκε στην παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου we.trade

tags :
H Eurobank εντάχθηκε στην παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου  we.trade
H Eurobank εντάχθηκε στην πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου we.trade θα διενεργεί εμπορικές συναλλαγές με ταχύτητα, διαφάνεια και ασφάλεια που εξασφαλίζει η τεχνολογία blockchain
H Eurobank εντάχθηκε στην παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου we.trade.
Πρόκειται για μια καινοτόμα, ψηφιακή πλατφόρμα για το trade finance, με ηγετική θέση στο χώρο της.
Μέσω του we. trade  ελληνικές επιχειρήσεις πελάτες της τράπεζας θα μπορούν να διενεργούν εμπορικές συναλλαγές με ταχύτητα, διαφάνεια και την ασφάλεια που εξασφαλίζει η τεχνολογία blockchain.
Στην πλατφόρμα we.trade συμμετέχουν 14 τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Eurobank και η γεωγραφική κάλυψη εκτείνεται σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι μέτοχοι στο we.trade  είναι 12 ισχυρές διεθνείς τράπεζες παγκόσμας εμβέλειας και κύρους και συγκεκριμένα, η Caixa Bank, η Deutsche Bank, Erste Group, HSBC, KBC, Natixis, Nordea, rabobank. Santander, Societe Generale, UBS, Unicredit.
Μέσω της πλατφόρμας we.trade οι επιχειρήσεις όταν εντάσσονται θα μπορούν να διαπραγματευθούν και να ολοκληρώσουν παραγγελίες, να καθορίσουν τους όρους της εμπορικής συμφωνίας και να κάνουν χρήση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην πλατφόρμα με απόλυτη ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στη γνώση ότι η εταιρεία στην άλλη χώρα (με την οποία θα γίνει η συναλλαγή) είναι αξιόπιστος πελάτης μιας τράπεζας – μέλους της πλατφόρμας.
 «Με τη συμμετοχή μας στην πλατφόρμα we.trade θα προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακή ψηφιακή λύση για τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.
Η πλατφόρμα we.trade, την οποία ίδρυσαν ορισμένες από τις μεγαλύτες και καλύτερες τράπεζες στον κόσμο, ξεχωρίζει ανάμεσα στις πλατφόρμες ψηφιακού εμπορίου λόγω της αποδεδειγμένης εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain και της ευρείας κάλυψης διεθνών αγορών.
Είμαι σίγουρος ότι οι τράπεζες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα we.trade θα βρουν στη Eurobank, έναν αξιόπιστο, καινοτόμο εταίρο, καλά τοποθετημένο για την εξυπηρέτηση  μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», δήλωσε  ο κ. Μιχάλης Τσαρμπόπουλος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής, επικεφαλής του Global Transaction Banking της Eurobank.  
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης