Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής ζητούν εξηγήσεις για τις καταγγελίες Καμμένου περί χρηματοδότησης από τον Soros

ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής ζητούν εξηγήσεις για τις καταγγελίες Καμμένου περί χρηματοδότησης από τον Soros
Ερωτήματα προκαλούν οι καταγγελίες Καμμένου
Εξηγήσεις για τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον George Soros ζητούν Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής. 
«Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον George Soros.
Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς.
Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;», διερωτάται στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Αυτονόητη θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να ερευνήσει τις καταγγελίες που έγιναν στο Υπουργικό Συμβούλιο για χρηματισμό υπουργών από ξένους παράγοντες, όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Συγκεκριμένα το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera, ότι υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι "ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους". Και ότι "ουδείς απάντησε, κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός". Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί από τον πρωθυπουργό. Και βέβαια η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβει άμεσα και θα εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης