Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κάποια «ειδική σχέση» μεταξύ Putin και Trump - Σημαντική η έλλειψη διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κάποια «ειδική σχέση» μεταξύ Putin και Trump - Σημαντική η έλλειψη διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι οι επιδιώξεις του Donald Trump για βελτίωση της επικοινωνίας με τη Μόσχα δεν έχουν υλοποιηθεί
Τη θέση ότι δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, και του Αμερικανού ομολόγου του, Donald Trump, διατύπωσε σήμερα (19/10) το Κρεμλίνο, μέσω του εκπροσώπου του, Dmitry Peskov.
Ειδικότερα, ο κ. Peskov επεσήμανε ότι παρόλο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωνε ότι επιδιώκει να βελτιώσει την επικοινωνία με τη Μόσχα, υπάρχει «μία φοβερή έλλειψη διαλόγου» τώρα, καθώς και ότι αυτό που είπε ο Donald Trump δεν έχει υλοποιηθεί.
«Υπάρχει κάποια χημεία με τον Trump; Υπάρχουν οποιεσδήποτε ειδικές σχέσεις με τον Trump; Δε νομίζω», ήταν το χαρκατηριστικό σχόλιο του εκρποσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πιθανότητα».
«Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι υπάρχουν πτέρυγες με διαφορετική στάση εντός της κυβέρνησης της Ουάσιγκτον ή ότι ο πρόεδρος Trump δε μπορεί να μοιραστεί πλήρως τη στάση του υπέρ του διαλόγου με τη Ρωσία;», αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα».
Σημειώνεται ότι χθες (18/10) κατά τη διάρκεια φόρουμ στο Σότσι, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, τόνισε ότι ο αμερικανός ομόλογός του, ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο χωρών, παρά την περίπλοκη εγχώρια πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ.
«Έχω έναν τελείως φυσιολογικό και επαγγελματικό διάλογο μαζί του και προφανώς και με ακούει», τόνισε ο κ. Putin ερωτηθείς για το εάν ο αμερικανός πρόεδρος ακούσει μόνο τον εαυτό του, ενώ χαρακτήρισε ως «φυσιολογικό» το γεγονός ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών για αρκετά ζητήματα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης