Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Για τον κ. Τσίπρα ισχύει το «νυν υπέρ πάντων ο Καμμένος»

ΚΚΕ: Για τον κ. Τσίπρα ισχύει το «νυν υπέρ πάντων ο Καμμένος»
Το ΚΚΕ σχολιάζει ότι η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά αναδεικνύει τις επιμέρους επιδιώξεις για το πως η κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή
Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση το ΚΚΕ σχολιάζει την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, επισημαίνοντας ότι αποδεικνύεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας πάνω από όλα βάζει τον Πάνο Καμμένο.
«Η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών δεν αποτελεί μόνο απόδειξη ότι για τον κ. Τσίπρα ισχύει το “νυν υπέρ πάντων ο Καμμένος”, αλλά πιθανότατα αναδεικνύει και τις επιμέρους επιδιώξεις και αντιθέσεις για το πώς η κυβέρνηση θα υπηρετήσει καλύτερα τα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια στην περιοχή.
Γι’ αυτόν το λόγο, μόνο τυχαίο, ίσως δεν είναι ότι αυτή η παραίτηση ήρθε μετά το ταξίδι του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ», σχολιάζει το ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, υπογραμμίζεται επίσης ότι «οι εξελίξεις αυτές σημαίνουν συνέχιση και αναβάθμιση της προσήλωσης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην ευρωατλαντική εξωτερική πολιτική, που υπήρξε άλλωστε κοινός στρατηγικός στόχος των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά όλα αυτά τα χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης