Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Παππά σε Φίλη: Πέφτει έξω για την ΕΡΤ όπως και με τις τηλεοπτικές άδειες - Δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση Salvini

Απάντηση Παππά σε Φίλη: Πέφτει έξω για την ΕΡΤ όπως και με τις τηλεοπτικές άδειες - Δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση Salvini
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός ο κ. Φίλης έλεγε ότι το πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε
Η ΕΡΤ βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, και του βουλευτή Α’ Αθήνας, Νίκου Φίλη, στη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το βήμα της συνεδρίασης, ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε του περιεχομένου και της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, απορρίπτοντας τα «φίλια πυρά» που είχε εξαπολύσει χθες (13/10) ο Νίκος Φίλης από το ίδιο βήμα.
Συγκεκριμένα, είχε εκφράσει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκλησης «πολιτικής ζημίας» από τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις επιλογές προσώπων στη δημόσια τηλεόραση. Αναφορικά με τον Πάνο Καμμένο είχε πει ότι θέλει να διαδραματίσει ρόλο «Salvini».
Ο Ν. Παππάς πάντως, δήλωσε σήμερα ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός» και υπενθύμισε ότι πριν από έξι μήνες, ο κ. Φίλη «έλεγε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών».
Παράλληλα, πήρε σαφείς αποστάσεις από τις συγκρίσεις του πρώην υπουργού Παιδείας μεταξύ Salvini και Καμμένου λέγοντας ότι «τα περί Salvini δεν τα συζητώ».
«Εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Salvini» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης