Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιμετωπιστεί η διάχυτη, μεσαία διαπλοκή

Δραγασάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιμετωπιστεί η διάχυτη, μεσαία διαπλοκή
Ο Γ. Δραγασάκης μίλησε για ανασυγκρότηση του κόμματος που θα είναι «ικανό για όλες τις καταστάσεις, παντός καιρού»
«Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε την επικοινωνιακή μας δουλειά, να εξηγούμε και τις δυσκολίες και τα προβλήματα», τόνισε  από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γ.  Δραγασάκης, σημειώνοντας ότι δεν είναι παράδοξο αλλά «ένα πρόβλημα λύνουμε, δύο ανακαλύπτουμε».
Ο κ. Δραγασάκης μίλησε για ανασυγκρότηση του κόμματος που θα είναι «ικανό για όλες τις καταστάσεις, παντός καιρού» και με συγκεκριμένο τρόπο, τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η «διάχυτη, μεσαία διαπλοκή», ενώ  ανέφερε ότι η καταστροφολογία του Κ. Μητσοτάκη δεν πείθει και ταυτόχρονα αποτελεί πρόβλημα «η κατάσταση που βλέπει μόνο τα θετικά».
Σχετικά με την πορεία των επιτοκίων σε σχέση με την Ιταλία, ο κ. Δραγασάκης επισήμανε πως ενώ υπάρχουν θετικά δεδομένα, όπως η μείωση της ανεργίας, η έξοδος από τα μνημόνια, την ίδια στιγμή, εξωτερικές απειλές και κίνδυνοι, επηρεάζουν τις εξελίξεις, συμπληρώνοντας ότι η χώρα δεν έχει άμεσο πρόβλημα να βγει στις αγορές.
Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόνισε πως «δεν έχουμε πρόβλημα με την κατεύθυνση, αλλά θα έχουμε προβλήματα υλοποίησης αυτής της κατεύθυνσης», συμπληρώνοντας ότι «είναι σαν να είμαστε μπροστά σε μια νέα φάση, στην ανάγκη επανασχεδιασμού της δράσης και ως κυβερνητική δύναμη και ως κόμμά".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης