Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι) για ομιλία Τσίπρα: Αντί να τα ακούσει ο Καμμένος, τα άκουσε ο Στουρνάρας

Τσιόδρας (Ποτάμι) για ομιλία Τσίπρα: Αντί να τα ακούσει ο Καμμένος, τα άκουσε ο Στουρνάρας

"Για τις ανάγκες του κομματικού ακροατηρίου του ο κ.Τσίπρας, κατασκεύασε έναν εικονικό κόσμο όπου η οικονομία πάει καλά", τόνισε ο Δ. Τσιόδρας

«Αντί να τα ακούσει ο Καμμένος, τα άκουσε ο Στουρνάρας», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, «δύο μέρες μετά τις αλλοπρόσαλλες προτάσεις του Υπουργού Άμυνας, ο κ.Τσίπρας αδύναμος απέναντι στον κυβερνητικό του εταίρο κάνει πώς δεν είδε, δεν άκουσε.
Δεν βρήκε να πει μια λέξη για τις θέσεις του υπουργού του που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα και γελοιοποιούν την κυβέρνησή του.
Για τις ανάγκες του κομματικού ακροατηρίου του ο κ.Τσίπρας, κατασκεύασε έναν εικονικό κόσμο όπου η οικονομία πάει καλά, οι επενδυτές κάνουν ουρές, η χώρα διεθνώς πάει από αναβάθμιση σε αναβάθμιση και η κυβέρνηση συνεχίζει ανέφελα προς την εξάντληση της τετραετίας».
«Αυτό που μένει σταθερό είναι η καθεστωτική αντίληψή του», πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας και κατέληξε τονίζοντας ότι «ομολογεί ανοιχτά ότι βλέπει και το χώρο της αυτοδιοίκησης, όχι ως ένα θεσμό κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του, αλλά ως πεδίο μάχης για την πολιτική κυριαρχία.
Είναι το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης