Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Καμία πρόταση μομφής με βάση το Μακεδονικό δεν μπορεί να τελεσφορήσει

Παππάς: Καμία πρόταση μομφής με βάση το Μακεδονικό δεν μπορεί να τελεσφορήσει
Υπάρχει πλειοψηφία για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή είπε ο κ.Παππάς
Την εκτίμηση ότι καμία πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με βάση το Μακεδονικό δεν πρόκειται να τελεσφορήσει διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο Real FM ο κ.Παππάς εκτίμησε ότι υπάρχει η πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή προκειμένου να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μάλιστα και όσον αφορά τις διαφωνίες που διατυπώνονται από τους ΑΝΕΛ και τον Π. Καμμένο που απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «διεκδικούμε να πείσουμε και τον Πανό Καμμένο και τους βουλευτές του πως η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προς το συμφέρον του τόπου».
Ερωτηθείς σχετικά με το μέτρο της περικοπής των συντάξεων που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2019, ο κ.Παππάς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το μέτρο δεν θα προχωρήσει.
«Έχουμε μπροστά μας μια πραγματικότητα που έχει Ευρωπαίους αξιωματούχους να συμφωνούν πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται να περικόψει συντάξεις και ένα ΔΝΤ που ήταν εισηγητής του μέτρου, να αναθεωρεί επι τα βελτίω τις προβλέψεις του» υποστήριξε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης