Επιχειρήσεις

Η έκπληξη Φουρθιώτη σε Ιβάν Σαββίδη και οι εταιρίες Βρυώνη

Η έκπληξη Φουρθιώτη σε Ιβάν Σαββίδη και οι εταιρίες Βρυώνη
Τι έγινε στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Φουρθιώτη κατά Ραδιοτηλεοπτικής και Dimera
Και εγένετο το απρόβλεπτο. Την περασμένη Τρίτη  δικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κ Μένιου Φουρθιώτη κατά της Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. και της Dimera Investments Ltd, του κ. Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συνεχίσει ο κ. Φουρθιώτης να εργάζεται στο κανάλι Έψιλον και να παρουσιάζει την εκπομπή του.
Είχε προηγηθεί το περασμένο καλοκαίρι, η καταγγελία της σύμβασης με τον κ. Φουρθιώτη από τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. και στη συνέχεια η υποβολή αίτησης ασφαλιστικών μέτρων( αυτά που εκδικάστηκαν την Τρίτη) με αίτημα προσωρινής διαταγής από τον κ. Φουρθιώτη.
Το αίτημα προσωρινής διαταγής ώστε να συνεχίσει την παρουσίαση των εκπομπών του ο κ. Φουρθιώτης μέχρι να βγει η απόφαση των ασφαλιστικών  είχε γίνει  δεκτό από το δικαστήριο και ο κ. Φουρθιώτης συνέχισε να παρουσιάζει την εκπομπή του.
Στο δικαστήριο όμως που έγινε την Τρίτη περίμενε έκπληξη την πλευρά του Έψιλον του κ. Ιβάν Σαββίδη.
Εμφανίστηκαν εκπρόσωποι εταιριών που στο παρελθόν ο κ. Φουρθιώτης είχε καταγγείλει ότι είναι εταιρίες συμφερόντων του κ. Φίλιππου Βρυώνη μέσω παρένθετων προσώπων οι οποίες στήριξαν την προσπάθεια του κ. Φουρθιώτη να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με τον Έψιλον.
Επίσης στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μια εταιρία  με την επωνυμία GOLDEN PRODUCTION ΙΚΕ, η οποία μέσω του συνηγόρου της κ.  Αλέξη Κούγια, ισχυρίστηκε ότι έχει μακροχρόνια σύμβαση συνεργασίας με την επιχείρηση του κ. Φουρθιώτη για την διαφήμιση και προώθηση προϊόντων και ότι αν ο κ. Φουρθιώτης χάσει την εκπομπή του στο “Ε” θα υποστεί και αυτή ανεπανόρθωτη βλάβη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φουρθιώτης είχε προχωρήσει με αποστολή εξωδίκων σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του κ. Βρυώνη κατά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αναφερόμενος με στοιχεία που παρουσίασε σε ένα δαιδαλώδες πλέγμα παρένθετων προσώπων ενώ είχε υποβάλλει μήνυση και αγωγή κατά του επιχειρηματία.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης