Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Η αλλοπρόσαλλη εικόνα της κυβέρνησης συνεχίζεται με τον Καμμένο

Τσιόδρας (Ποτάμι): Η αλλοπρόσαλλη εικόνα της κυβέρνησης συνεχίζεται με τον Καμμένο
Η αλλοπρόσαλλη εικόνα της κυβέρνησης συνεχίζεται με τον κ. Καμμένο να καταθέτει πρόταση για αμυντικές συμμαχίες στα Βαλκάνια και την κυβέρνηση να τον αποδοκιμάζει, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού
Οξεία κριτική για την πρωτοβουλία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, να παρουσιάσει στις ΗΠΑ ένα εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που δεν προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό, άσκησε το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για νέο «αλαλούμ».
«Η αλλοπρόσαλλη εικόνα της κυβέρνησης συνεχίζεται με τον κ. Καμμένο να καταθέτει πρόταση για αμυντικές συμμαχίες στα Βαλκάνια και η κυβέρνηση στην οποία είναι υπουργός Άμυνας, να τον αποδοκιμάζει», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα.
«Το αλαλούμ συμπληρώνεται αν ληφθούν υπόψιν παλιότερες διθυραμβικές ανακοινώσεις για «την αδιαμφισβήτητη συμβολή του Υπουργού Άμυνας στην αναθέρμανση των ελληνορωσικών σχέσεων», ενώ τώρα ο κ. Καμμένος προτείνει από αμερικανικό έδαφος ενέργειες «για να αναχαιτιστεί η ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια», προσθέτει ο κ. Τσιόδρας.
«Η κατάσταση θα ήταν για γέλια αν δεν αφορούσε τόσο κρίσιμα εθνικά θέματα», καταλήγει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης