Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Salvini στην ΕΕ: Δεν αλλάζει ο προϋπολογισμός του 2019 – Δεν θα ξεπεράσει τις 400 μ.β. το spread

tags :
Μήνυμα Salvini στην ΕΕ: Δεν αλλάζει ο προϋπολογισμός του 2019 – Δεν θα ξεπεράσει τις 400 μ.β. το spread
Δεν θα γυρίσουμε πίσω, προχωράμε μπροστά, ο προϋπολογισμός θα βοηθήσει την Ιταλία είπε ο Salvini
Μήνυμα στην ΕΕ ότι η ιταλική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει τον προϋπολογισμό της για το 2019 και την πρόβλεψη για έλλειμμα της τάξης του 2,4% του ΑΕΠ έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκα του Βορρά, Matteo Salvini.
«Ο προϋπολογισμός δεν αλλάζει
Δεν θα γυρίσουμε πίσω.
Προχωράμε μπροστά γιατί ο προϋπολογισμός αυτός θα βοηθήσει τον τόπο.
Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατέθεσαν προϋπολογισμούς που αύξησαν το δημόσιο χρέος» είπε μιλώντας στο Rai Tre ο Salvini, υπογραμμίζοντας πως «η πραγματική ζωή δεν είναι το spread».
«Το spread θα προσαρμοστεί σε μια Ιταλία που θα αναπτυχθεί ξανά» τόνισε ο Salvini, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση το ιταλικό spread να ξεπεράσει τις 400 μ.β.
«Εάν κάποιος στοχεύει να κερδοσκοπήσει σε βάρος της Ιταλίας κάνει λάθος» είπε ο Salvini, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να σταματήσει η χώρα να χάνει «τα καλύτερα μυαλά της».
«Αν συνεχίσει αυτό, η Ιταλία θα γίνει μια χώρα που θα πεθαίνει» υπογράμμισε ο Salvini, αναφέροντας πως είναι απαραίτητο να πληρώνει λιγότερους φόρους αυτός που κάνει επενδύσεις.
«Υπάρχει ένα επενδυτικό πλάνο που δεν έχει προηγούμενο.
Υπάρχει ένα πλάνο προσλήψεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, το οποίο συνδράμει και η ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
Υπάρχουν διευκολύνσεις σε αυτούς που επενδύουν στις προσλήψεις και στην έρευνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Salvini σχετικά με τον κυβερνητικό σχέδιο και τον υπό κατάθεση προϋπολογισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης