Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Για διαφθορά και κατάχρηση κρατικών κονδυλίων κατηγορείται η σύζυγος του ισραηλινού πρωθυπουργού

Reuters: Για διαφθορά και κατάχρηση κρατικών κονδυλίων κατηγορείται η σύζυγος του ισραηλινού πρωθυπουργού
Κατηγορείται ότι καταχράστηκε περίπου 100 χιλιάδες δολάρια από κρατικά κονδύλια για εκατοντάδες παραγγελίες γευμάτων από εστιατόρια στο σπίτι της
Κατηγορούμενη για απάτη και κατάχρηση κρατικών κονδυλίων είναι η σύζυγος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, Sara.
Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι καταχράστηκε περίπου 100 χιλιάδες δολάρια από κρατικά κονδύλια για εκατοντάδες παραγγελίες γευμάτων από εστιατόρια στο σπίτι της.
Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες πρώτη φορά τις απαγγέλθηκαν τον περασμένο Ιούνιο. Εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια.
Οι δικηγόροι της Sara Netanyahu υποστηρίζουν ότι το κατηγορητήριο είναι αστείο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν φτάσουμε στο στάδιο της παρουσίασης αποδεικτικών στοιχείων, πιστεύω ότι θα γελάσουμε».
Η 59χρονη Sara Netanyahu δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τη δικαιοσύνη καθώς και παλαιοτέρα είχε εμπλακεί σε δικαστική περιπέτεια με δημοσιογράφο που την κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό σε δημόσιο χώρο.
Όμως και ο Netanyahu εμπλέκεται αυτή την περίοδο σε μια σειρά από έρευνες για διαφθορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης