Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Unibios: Στη Β’ Επαναληπτική Γ.Σ. της 19/10 οι αποφάσεις για ΑΜΚ

tags :
Unibios: Στη Β’ Επαναληπτική Γ.Σ. της 19/10 οι αποφάσεις για ΑΜΚ
Για τη Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γ.Σ. αναβλήθηκε η λήψη αποφάσεων για τα θέματα της Γ.Σ. των μετόχων της Unibios, λόγω μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας
Για τη Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα όπως έχει αποφασισθεί στις 19 Οκτωβρίου 2018, αναβλήθηκε η λήψη αποφάσεων για τα θέματα της σημερινής (5/10/2018) Α’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Unibios, λόγω μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην Φυλή Αττικής σήμερα, ημέρα Παρασκευή 5η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00 συγκλήθηκε στην έδρα της εταιρίας στο ΒΙΟΠΑ Aνω Λιοσίων, 1η και 18ηΟδός, η υπό του Διοικητικού Συμβουλίου προσκληθείσα Α Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι αντιπροσώπου μέτοχοι κύριοι 1.547.701 μετοχών με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 3.125.463 μετοχών, ήτοι 49,52% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Αφού συγκροτήθηκε σε σώμα η Γενική Συνέλευση διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία για να συζητηθεί το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης που αφορά σε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Ακολούθως η Συνέλευση συζήτησε τα επόμενα θέματα.
O Πρόεδρος όμως με την ιδιότητα του ως μετόχου κατόχου μετοχών που υπερβαίνουν το ένα εικοστό του μετοχικού κεφαλαίου ζήτησε να αναβληθεί η λήψη αποφάσεων και για τα υπόλοιπα θέματα ώστε να συμπέσει με την Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα όπως έχει αποφασισθεί στις 19 Οκτωβρίου 2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (14:00).
Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι μέτοχοι, θεωρώντας ότι είναι καλύτερα να συζητηθούν τα θέματα αυτά συγχρόνως.
Κατόπιν τούτων η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει σε Β Επαναληπτική συνεδρίαση όπως έχει ήδη προσκληθεί στις 5-10-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην έδρα της στο ΒΙΟΠΑ Aνω Λιοσίων, 1η και 18η οδός και θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης