Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από τους ΑΝΕΛ - Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

Παππάς: Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από τους ΑΝΕΛ - Θα εξαντλήσουμε την τετραετία
Απόλυτη στήριξη στην ΕΡΤ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
Πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση μπορεί να πείσει ακόμη και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για το γεγονός ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία καλή συμφωνία που αξίζει να ψηφίσουν, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η Επόμενη Ημέρα» ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετία, ενώ αναφερόμενος στις διαφωνίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το θέμα της πΓΔΜ υποστήριξε ότι «δεν είναι πρωτόγνωρο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει».
Προσέθεσε ακόμη ότι «το να λύσουμε το ζήτημα με τον βόρειο γείτονα μας είναι όπλο στη φαρέτρα μας.
Είναι προφανές πως πολλοί έχουν πειστεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Η ΕΡΤ και οι επιθέσεις

Την άποψη ότι η δημόσια τηλεόραση και κυρίως η ΕΡΤ δέχεται συνεχείς επιθέσεις, γιατί έχει καταγραφεί σημαντική αύξηση της τηλεθέασής της, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η δημόσια τηλεόραση οφείλει να τοποθετεί ψηλά τον πήχυ, προσθέτοντας ότι «οι επιθέσεις στην ΕΡΤ έχουν τον τύπο χρονοκαθυστέρησης».
Σεερώτηση αναφορικά με επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στη δημόσια τηλεόραση ο κ. Παππάς απέφυγε ουσιαστικά να δώσει απάντηση, δηλώνοντας ότι «το μείζον είναι η επίθεση που εξαπολύει η ΝΔ.
Ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ έχει κάνει βήματα στην επόμενη τεχνολογία, στον ελληνικό αθλητισμό και έχει αναβαθμιστεί το πρόγραμμα με σημαντικές σειρές».
Υποστήριξε ότι ορθώς η κυβέρνηση έχει επιβάλει «εμπάργκο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, για να προσθέσει ότι καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης