Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Στους 832 ανέρχονται οι νεκροί από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ινδονησία

Skynews: Στους 832 ανέρχονται οι νεκροί από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ινδονησία
Oι αρμόδιοι θεωρούν ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα
Ο τραγικός απολογισμός από τον σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την Ινδονησία ανέρχεται πλέον στους 832 νεκρούς, όπως αναφέρει το Skynews.
Η Υπηρεσία Εθνικών Καταστροφών προειδοποιεί, μάλιστα, ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί, καθώς η περιοχή που επηρεάστηκε είναι μεγαλύτερη από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Πολλοί άνθρωποι παγιδεύτηκαν στα χαλάσματα κτιρίων που κατέρρευσαν από τον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ, o οποίος προκάλεσε και τσουνάμι με κύματα ύψους 6 μέτρων.
Σχεδόν όλοι οι θάνατοι καταγράφηκαν στο Palu, μία πόλη 350 χιλιάδων κατοίκων, όπου έσκασαν τα κύματα του τσουνάμι.
Άλλοι 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Donggala, βόρεια του Palu.
Oι αρμόδιοι θεωρούν ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα.
Επίσης η πρόσβαση στην Donggala, αλλά και στις πόλεις Sigi και Βoutong είναι περιορισμένη και δεν υπάρχουν πολλές αναφορές για αυτές τις περιοχές.
Ο νέος τραγικός απολογισμός έρχεται λίγο μετά την εκτίμηση του αντιπροέδρου της Ινδονησίας Jusuf Kalla ότι τελικά μπορεί να υπάρξουν χιλιάδες νεκροί.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης