Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούκος (βουλευτής ΔΗΣΥ): Ο Τσακαλώτος να διορθώσει το λάθος του με τη μεταβίβαση των 10.119 ακινήτων - Θα βρεθεί μπλεγμένος

Κουτσούκος (βουλευτής ΔΗΣΥ): Ο Τσακαλώτος να διορθώσει το λάθος του με τη μεταβίβαση των 10.119 ακινήτων - Θα βρεθεί μπλεγμένος
«Χαιρόμαστε που είναι εδώ ο κ. Τσακαλώτος διότι θα του δώσουμε την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη και τις παραλείψεις του, προτού βρεθεί μπλεγμένος» ανέφερε ο κ. Κουτσούκος
«Προειδοποίηση» ότι «θα βρεθεί μπλεγμένος» για την απόφαση της μεταβίβασης 10.119 ακινήτων, απηύθυνε στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννης Κουτσούκος, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
«Χαιρόμαστε που είναι εδώ ο κ. Τσακαλώτος διότι θα του δώσουμε την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη και τις παραλείψεις του, προτού βρεθεί μπλεγμένος» ανέφερε ο κ. Κουτσούκος και παρατήρησε ότι με πρόσφατη ανακοίνωσή του το υπουργείο «παραδέχεται, στην ουσία, το λάθος του να ανοίξει τον δρόμο για τη μεταβίβαση χωρίς έλεγχο των 10.119 ακινήτων».
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημα των δανειστών, δίνοντας και άλλα ακίνητα πέραν εκείνων που προβλέπει ο νόμος της κυβέρνησης για το Υπερταμείο.
«Έχουμε μία στρατηγική διαφωνία επί του τρόπου που διαπραγματευόμαστε και υλοποιούμε τα αιτήματα των δανειστών και έχουμε και μία διαφωνία για τα λάθη και τις παραλείψεις σας, διότι δεν είναι δυνατόν μέσα σε τέσσερις ημέρες να ελέγξει η υπηρεσία σας τα 10.119 ακίνητα.
Στις 14 Ιουνίου, με βάση την απόφαση, υπεβλήθη το αίτημα και 20 Ιουνίου εκδώσατε το ΦΕΚ.
Άρα θα υπάρξει αναζήτηση ευθυνών, ποιοι ήταν εκείνοι που, μέσα σε τέσσερις ημέρες, έβαλαν την υπογραφή τους και ενέκριναν τη λίστα» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης