Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι δεσμεύσεις και θα γίνουν πράξη

Γεροβασίλη: Αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι δεσμεύσεις και θα γίνουν πράξη
H ΝΔ "είναι σε κατάσταση πανικού", σύμφωνα με την Ο. Γεροβασίλη
«Aυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι δεσμεύσεις και θα γίνουν πράξη», δηλώνει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
Όπως σημειώνει «η κυβέρνηση εργάζεται για το συμφέρον των πολλών και πλέον τώρα, έχοντας περισσότερους βαθμούς ελευθερίας, μπορεί να υλοποιήσει μέτρα που μέχρι τώρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε».  
Μάλιστα, για τις συντάξεις, η ίδια αναφέρει ότι «όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την αντίδραση της ΝΔ, όταν είδε το ενδεχόμενο να μην ισχύσει το μέτρο της περικοπής» και καλεί τον Κ. Μητσοτάκη «να τοποθετηθεί επί των συγκεκριμένων και να μην περιορίζεται στην ευκολία να τάζει γενικώς και αορίστως» και να «πει καθαρά ποια μέτρα προτίθεται να καταργήσει εάν ποτέ γίνει κυβέρνηση».
Κατά την ίδια, η ΝΔ "είναι σε κατάσταση πανικού" και η αξιωματική αντιπολίτευση θα βρεθεί "αργά ή γρήγορα σε δύσκολη θέση", ενώ η σημερινή ηγεσία της ΝΔ, διαφοροποιεί τη θέση της από την πάγια θέση της ΝΔ "χαϊδεύοντας συνειδητά το ακροδεξιό ακροατήριο".
Υπογραμμίζει δε, πως το κλίμα στην κοινωνία είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πως «η εποχή των Μαυρογιαλούρων, αυτών που έριξαν τη χώρα στα βράχια, έχει παρέλθει»,  αλλά και πως είναι δεδομένη η βούληση της κυβέρνησης για τη συμφωνία των  Πρεσπών.
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε ερώτηση  για το αν "υπήρξε "υπερβολή" στη ρίψη δακρυγόνων στις διαδηλώσεις, ανέφερε  ότι «βασική επιδίωξη μας ήταν η διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να διαδηλώσουν», σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «είδατε, όμως, όλοι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας ομάδας διαδηλωτών και μέσων ενημέρωσης που προετοίμαζαν από καιρό κλίμα σύγκρουσης και χάους».
Ακόμη, η υπουργός τονίζει πως ότι αποτελεί στοίχημα τόσο το να εργαστεί "αποτελεσματικά για την ασφάλεια και την προστασία όλων ανεξαιρέτως των πολιτών", όσο και το να συνεχίσει "με επιτυχία την παρακαταθήκη της εξαιρετικής δουλειάς του κ. Τόσκα".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης