Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Λάθος του Τσίπρα να επιτεθεί στο Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Λάθος του Τσίπρα να επιτεθεί στο Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο
Ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να μιλήσει για μη περικοπή των συντάξεων είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έπρεπε να επιτεθεί στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη και σε Έλληνες ευρωβουλευτές όπως ο Ν. Μαριάς και η Μαρία Σπυράκη διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, κάνοντας για λάθος κίνηση που έδειξε το κακό πρόσωπο του πρωθυπουργού.
«Το θέμα που απασχολεί το Ευρωκοινοβούλιο είναι το πως θα χτυπήσουμε το λαϊκισμό.
Ο λαϊκισμός αυτός έχει και δεξιό πρόσωπο με Orban, Le Pen και Salvini αλλά έχει και πρόσωπο κεντρώο με Grillo αλλά και αριστρερόστροφο με Inglesias και Τσίπρα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κεφαλογιάννης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του, αναφέροντας πως «ο Τσίπρας είναι  συνεχιστής μιας πολιτικής που έχει ευρωπαϊκό πρόσημο».
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ κατόπιν της δήλωσης του Κ.Χατζηδάκη ότι για τους συμβασιούχους η ΝΔ θα πράξει ότι προβλέπει το Σύνταγμα που δεν επιτρέπει τις συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων, ο κ.Κεφαλογιάννης είπε ότι «το θέμα είναι τί υπηρεσίες προσφέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα και τί υπηρεσίες προσφέρονται στους πολίτες ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν κι άλλες προσλήψεις συμβασιούχων».
Όσον αφορά το θέμα της περικοπής των συντάξεων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι «ο Τσίπρας στέλνει το λογαριασμό στο μέλλον», τονίζοντας ότι «δεν τόλμησε να μιλήσει για μη περικοπή στο ευρωκοινοβουλιο».
Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου, ο κ.Κεφαλογιάννης είπε ότι ο κ.Τσίπρας θα απολογηθεί στην ιστορία.
«Εμάς άξονας μας είναι η πατρίδα ενώ ο Τσίπρας που προέρχεται από την κομμουνιστική παράταξη έχει μια διεθνικιστική προσέγγιση» τόνισε ο κ.Κεφαλογιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης