Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας ανακοίνωσε φοροελαφρύνσεις για το 2020-2021 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας ανακοίνωσε φοροελαφρύνσεις για το 2020-2021 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε
Ο Τσίπρας υποσχέθηκε μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο δόσεις την επόμενη διετία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λοιδορούσε τις υποσχέσεις Μητσοτάκη
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αδωνις Γερωργιάδης για τις εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνουν φοροελαφρύνσεις την περίοδο 2021-2022. Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ανακοίνωσε παροχές λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε».
Μιλώντας στον Σκάι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για υποκρισία, σχολιάζοντας ειρωνικά πως δεν είναι δυνατόν να πιστέψει τις υποσχέσεις ενός πολιτικού που παλαιότερα έκανε λόγο για κατάργηση των ΜΑΤ αλλά πήγε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από περισσότερες από 60 διμοιρίες.
Ένας από τους πυλώνες της ομιλίας Τσίπρα στην ΔΕΘ ήταν η βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστεί η περικοπή των συντάξεων του 2019, εν μέσω πληροφοριών πως η Κομισιόν εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής της μείωσης έως τον Απρίλιο.
Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως η ΝΔ δεν θέλει απλώς αναβολή της περικοπής αλλά κατάργησή του μέτρου και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι ενώ υποσχέθηκε μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο δόσεις την επόμενη διετία ο ΣΥΡΙΖΑ λοιδορούσε τις υποσχέσεις Μητσοτάκη για την υπόσχεσή του για οριζόντια ελάφρυνση του φόρου κατά το ίδιο ποσοστό.
Όταν μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης ο ΣΥΡΙΖΑ τον έλεγε "λαϊκιστή" και "ψεύτη", είπε.
Σχολίασε δε δηκτικά πως νιώθει "πλατωνική ηδονή" με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, και μάλιστα επί προεδρίας Τραμπ, μολονότι πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου διαδήλωναν επί χρόνια κατά της αμερικανικής πολιτικής.
Σημείωσε ότι η επιλογή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στην ΔΕΘ αποδεικνύει εκ νέου πως στο όνομα της καρέκλας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να προδώσουν ό,τι έλεγαν παλαιότερα.
«Χαίρομαι που επιτέλους ο κ. Τσίπρας και η αριστερά στην Ελλάδα, όσο είναι αριστερά αυτή, έκλεισε το κεφάλαιο του αντι-αμερικανισμού και κάθονται προσοχή στον αμερικανικό εθνικό ύμνο».
Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, που πραγματοποιήσθηκε την ωρα της ομιλίας του πρωθυπουργού, τόνισε πως «η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη έδωσαν την απάντησή τους στον Τσίπρα».

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης