Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Google, Microsoft, ΙΒΜ και Coca-Cola- Και τι δεν έφεραν στην εφετινή ΔΕΘ ως τιμώμενη χώρα

tags :
Google, Microsoft, ΙΒΜ και Coca-Cola- Και τι δεν έφεραν στην εφετινή ΔΕΘ ως τιμώμενη χώρα
Εταιρείες κολοσσοί της αμερικανικής οικονομίας φαίνεται ότι ξεπέρασαν τους αρχικούς δισταγμούς
Google, Microsoft, ΙΒΜ και Coca-Cola - Και τι δεν έφεραν στην ΔΕΘ ως τιμώμενη χώρα 

Εταιρείες κολοσσοί της αμερικανικής οικονομίας φαίνεται ότι ξεπέρασαν τους αρχικούς δισταγμούς τους και κάτω από τη διακριτική πίεση της αμερικανικής κυβέρνησης πείστηκαν να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ, όχι μόνον με περίπτερα και εκθέματα, αλλά και με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και ανακοινώσεις πανευρωπαϊκού βεληνεκούς.

Και όλα αυτά επειδή θέλουν να δείξουν την εμπιστοσύνη τους προς τη χώρα μας: Η Microsoft, η IBM, η Procter & Gamble, η Google, η Lockheed Martin, η Coca-Cola είναι μερικές από τις αμερικανικές βιομηχανίες που βρίσκονται ήδη στη ΔΕΘ.

Η Google, για παράδειγμα, θα ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά ένα ειδικό πρόγραμμα για τα μουσεία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης. Το Facebook θα παρουσιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις, ενώ η Coca-Cola ξεκίνησε ήδη το δικό της πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη, Πρωτεύουσα Ιδεών». Εκείνο όμως που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι τα σχέδια των Aμερικανών για τα εξοπλιστικά. Και εξηγούμαι...
____________
ΒΗΜΑτοδότης

Και συμπαραγωγές: Δεν είναι μόνον τα flight simulators των αεροσκαφών πέμπτης γενιάς που μας έφεραν για επίδειξη οι Aμερικανοί στη Θεσσαλονίκη, ούτε η παρουσία της ναυαρχίδας του 6ου Αμερικανικού Στόλου στο λιμάνι της πόλης (USS Mount Whitney), αλλά η άφιξη στη συμπρωτεύουσα της οργάνωσης «Α-USA». Πρόκειται για έναν πανίσχυρο σύνδεσμο αμυντικών βιομηχανιών με πρόσβαση στον Λευκό Οίκο, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει νέα πρωτοποριακά προϊόντα, αλλά (και εδώ είναι το ενδιαφέρον) θα ανακοινώσει και συνεργασίες συμπαραγωγής με ελληνικές εταιρείες.

http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης