Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ της Συρίας θα οδηγούσε σε μεγάλη σφαγή

tags :
Erdogan: Στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ της Συρίας θα οδηγούσε σε μεγάλη σφαγή
Ταύτιση απόψεων Erdogan – Trump για το μέτωπο στην Ιντλίμπ
Ένα μόλις 24ωρο από την προειδοποίηση του Donald Trump προς Συρία, Ρωσία και Ιράν πως μια επίθεση στην επαρχία Ιντλίμπ, την οποία ελέγχουν τζιχαντιστές και αντάρτες, θα είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan υποστήριξε πως τυχόν στρατιωτική επίθεση θα οδηγούσε σε μεγάλη σφαγή.
Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο Erdogan εξέφρασε την ελπίδα ότι η επικείμενη σύνοδος κορυφής στην Τεχεράνη, με τη συμμετοχή του Ιράν, της Ρωσίας και της Τουρκίας, θα έχει θετικά αποτελέσματα.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πτήση της επιστροφής στην Τουρκία μετά την επίσημη επίσκεψή του στο Κιργιστάν, ο τούρκος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι ο οδικός χάρτης για την περιοχή Μάνμπιτζ που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στην Άγκυρα και τις ΗΠΑ δεν ακολουθείται όπως προβλεπόταν, συμπλήρωσε η Χουριέτ.
Πάντως και παρά τις προειδοποιήσεις, το Συριακό Παρατηρητήριο ανέφερε πως τουλάχιστον 13 άμαχοι νεκροί σκοτώθηκαν από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης