Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης τα περί επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων

Βρούτσης: Επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης τα περί επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το μνημονιακό πρόγραμμα, η επεκτασιμότητα ισχύει αυτόματα είπε ο κ.Βρούτσης
Επικοινωνιακά τεχνάσματα καταλογίζει στην κυβέρνηση με αφορμή την επέκταση των κλαδικών συμβάσεων ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Βρούτσης είπε ότι η επεκτασιμότητα ισχύει αυτόματα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το μνημονιακό πρόγραμμα.
«Κλαδικές υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Αυτό που γίνεται σήμερα είναι απλώς η εφαρμογή νόμου του '90.
Η επεκτασιμότητα θα ίσχυε από το 2015 εάν δεν είχε μεσολαβήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Βρούτσης, τονίζοντας ότι «και η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι δρομολογημένη από το 2013 με ψηφισμένο νόμο» και κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η αύξηση θα εφαρμοστεί με έναν χρόνο καθυστέρηση.
Μάλιστα ο κ.Βρούτσης υποστήριξε ότι τον εν λόγω νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε τότε με το επιχείρημα ότι θα επαναφέρει αυτόματα τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ.
Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά και τις αποκαλύψεις του Wikileaks για το Σκοπιανό, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για φιάσκο καθώς όπως είπε ο στόχος των Σκοπιανών ήταν να παραχωρηθεί η μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, λάθος στο οποίο έπεσε η κυβέρνηση.
Ο κ.Βρούτσης έκανε λόγο για εμπαιγμό στη νοημοσύνη των πολιτών και για εθνικά επιζήμια συμφωνία, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον Πάνο Καμμένο.
Ερωτηθείς για τη μήνυση του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη, ο κ.Βρούτσης είπε ότι η Δημοκρατία κλονίζεται και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μεθόδευση και προσπάθεια διχασμού του λαού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης