Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Τυχοδιωκτική και καιροσκοπική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Δεν θα μας διεμβολίσουν

Γεννηματά: Τυχοδιωκτική και καιροσκοπική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Δεν θα μας διεμβολίσουν
Η χώρα δεν αντέχει εκλογές μέσα σε αυτό το κλίμα πόλωσης υποστήριξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής
Τυχοδιωκτική και καιροσκοπική με μοναδική της στόχευση την παραμονή στην εξουσία χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία υποστήριξε ότι παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης δεν θα διεμβολίσει το Κίνημα Αλλαγής.
«Δεν μπορούν να αποκτήσουν κεντροαριστερό πρόσωπο ό,τι και να κάνουν.
Το αριστερό πρόσωπο το έκαψαν μέσα από τη συνεργασία με την ακροδεξιά και τον Καμμένο.
Είναι μια ομάδα που κινήθηκε τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά με στόχο να μείνουν στην εξουσία και έτσι πρέπει να τους κρίνει ο λαός» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm η κα.Γεννηματά προσθέτοντας ότι δικαιώνεται η άποψη της πως έπρεπε οι εκλογές να γίνουν πολύ νωρίτερα λόγω της πόλωσης που καταγράφεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
«Η χώρα δεν αντέχει εκλογές μέσα σε αυτό το κλίμα πόλωσης.
Αυτές οι λογικές δίωξης και αυτοφώρου για διατύπωση διαφορετικών απόψεων τις εγκαινίασε η κυβέρνηση και σε αυτό παρασύρεται η ΝΔ.
Προσπαθούν να αντιγράψουν το δικομματισμό του παρελθόντος αλλά είναι μια καρικατούρα» υπογράμμισε η κα.Γεννηματά, η οποία αναφέρθηκε και στην υπουργοποίηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
«Άνθρωποι που έχουν φύγει από το χώρο μας εδώ και χρόνια και τέτοιες μεμονωμένες προσχωρήσεις με την τυχοδιωκτική λογική του Τσίπρα δεν δίνουν προοδευτικό πρόσημο και δεν ξεγελούν κανέναν.
H μεγάλη διαφορά του ΠΑΣΟΚ στην ιστορική του διαδρομή ήταν ότι την ελπίδα που υποσχέθηκε την έκανε πράξη.
Υπήρξε προκοπή και περηφάνια στον Έλληνα.
Αυτό είναι μια τεράστια διαφορά, το να υλοποιείς αυτά που υπόσχεσαι» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία επεσήμανε πάντως την ανάγκη για εθνική συνεννόηση και εθνικό σχέδιο.
«Χρειάζονται αλλαγές στο στόχο για τα πρωτογενή πλεονάσματα γιατί αλλιώς θα διαιωνιστεί η υπερφορολόγηση, χρειάζεται και νέα αναδιάρθρωση του χρέους.
Θέλουμε και πολιτική αλλαγή, μια νέα κυβέρνηση, αλλά και αλλαγή πολιτικής.
Όχι να πανηγυρίζει ο Τσίπρας για την επέκταση των συμβάσεων που θα έπρεπε να είχε γίνει από το 2015 και πάγωσε με νόμο ΣΥΡΙΖΑ για άλλα δύο χρόνια.
Δεν είναι λύση να έρθει η ΝΔ που έχει τεράστιες ευθύνες για τα Μνημόνια, μαζί με τον κ. Τσίπρα προσπαθούν να τις συγκαλύψουν.
Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά η λογική της δημαγωγίας, του λαϊκισμού που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ μετεξελίσσεται σε ένα νέο φορέα.
«Έχουμε ιστορική ευθύνη να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία.
Εμείς δεν θέλουμε συνεργασίες στη βάση καιροσκοπισμού αλλά στη βάση της πρότασης για τη χώρα με ελληνική ταυτότητα» υποστήριξε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης