Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Προστασίας του Πολίτη για ΝΔ - Βαξεβάνη: Η εποχή που οι κυβερνήσεις έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει

Υπ. Προστασίας του Πολίτη για ΝΔ - Βαξεβάνη: Η εποχή που οι κυβερνήσεις έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει
Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, αναφέρει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 
Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση Ζαχαράκη - Βαξεβάνη, απάντησε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
«Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου.
Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει.
Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής.
Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε κάνει λόγο για ένα ακόμη βαρύ πλήγμα στη δημοκρατία από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της, Σοφίας Ζαχαράκη, για συκοφαντική δυσφήμιση.
«Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής», ανέφερε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ, ο πρόεδρος του Κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, υπό την ιδιότητά της ως πολιτικής προϊσταμένης της Αστυνομίας.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι την ενημέρωσε πως «η καταζητούμενη από την ΕΛΑΣ αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης