Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε τη γνωμάτευση για τον Φλώρο

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε τη γνωμάτευση για τον Φλώρο
Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε τη γνωμάτευση για τον Αριστείδη Φλώρο
Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς καταθέτει ο γιατρός του Ευαγγελισμού που φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό της απνικής άπνοιας του Αριστείδη Φλώρου, με το οποίο κρίθηκε ότι έχει αναπηρία 67% κι έτσι αποφασίστηκε η αποφυλάκισή του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού Alpha, μετά τις δηλώσεις συναδέλφων του ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ο πρώην υπότροφος του Ευαγγελισμού προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Εισαγγελία Διαφθοράς για να καταθέσει για την υπόθεση.
Ο 39χρονος κρατούμενος για το σκάνδαλο των εταιριών Energa και Hellas Power μεταφέρθηκε στο Εφετείο από όπου εκδόθηκαν τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα και το επόμενο βήμα είναι η μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.
Υπενθυμίζεται ότι ακυρώθηκε το βούλευμα αποφυλάκισής του και το βράδυ της Παρασκευής (31/8/2018) συνελήφθη.

Διαβάστε: Στην φυλακή και πάλι ο Αρ. Φλώρος - Έρευνα της εισαγγελίας Διαφθοράς για τα ιατρικά πιστοποιητικά - Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

Στην φυλακή και πάλι ο Αρ. Φλώρος - Έρευνα της εισαγγελίας Διαφθοράς για τα ιατρικά πιστοποιητικά - Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης