Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου: Η αμηχανία και ο πανικός της Ν.Δ. για το δημοσίευμα του Documento βγάζουν μάτι

Μέγαρο Μαξίμου: Η αμηχανία και ο πανικός της Ν.Δ. για το δημοσίευμα του Documento βγάζουν μάτι
Η ΝΔ αντί να απαντήσει επί της ουσίας γράφει εκθέσεις περί ανέμων και υδάτων
Απάντηση στις μηνύσεις που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά του εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Η αμηχανία και ο πανικός της Ν.Δ. βγάζουν μάτι» σχολιάζει το Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. με αιχμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».
Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση πως «αντί να απαντήσει επί της ουσίας γράφει εκθέσεις περί ανέμων και υδάτων».
«Πώς να δικαιολογήσει όμως το γεγονός ότι ο ανιψιός και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη ήταν όχι μόνο δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου που έφτιαχνε τις offshore για να κλέψουν το Δημόσιο, αλλά και συνέταιρος του;
Όσο για τη συνεργασία του κ. Δημητριάδη με τις δικαστικές αρχές, πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν έτρεξαν να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, όταν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη» αναφέρει το Μαξίμου χαρακτηρίζοντας «αστείες» τις «δικαιολογίες» του κ. Μητσοτάκη.
«Το μόνο που δεν είναι αστείο είναι πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ρήμαξαν την Ελλάδα τόσα χρόνια...» προσθέτει το Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης