Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οι Ρώσοι μπλοκάρουν τη διαχείριση της λοταρίας από την Intralot - Το παρασκήνιο

tags :
Οι Ρώσοι μπλοκάρουν τη διαχείριση της λοταρίας από την Intralot - Το παρασκήνιο
Η κρατική εταιρεία Stoloto διέκοψε τη λήψη υπηρεσιών διαχείρισης από την Intralot. Υπό αναστολή το συμβόλαιο. Εξετάζει νομικές κινήσεις η Intralot.
Από τη Ρωσία… με αγάπη ήρθαν τα κακά μαντάτα για την Intralot καθώς η κρατική τοπική λοταρία Stoloto διέκοψε από την 1η Ιουλίου τη λήψη υπηρεσιών διαχείρισης από τη θυγατρική της εγχώριας εταιρείας.
Ειδικότερα όπως αναφέρει η ίδια η Intralot, οι Ρώσοι ενημέρωσαν τη θυγατρική της, Intralot OOO, ότι θα διεκπεραιώνουν με δικά τους μέσα και πόρους όλες τις υπηρεσίες που εκτελούσε η τελευταία με βάσει τη συμφωνία διαχείρισης που είχε υπογραφεί.
Πρακτικά, η Stoloto διέκοψε το συμβόλαιο διαχείρισης περίπου τρία χρόνια πριν τη λήξη του ( σ.σ λήγει το 2021), το οποίο πλέον «τελεί υπό αναστολή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Intralot.  
Η τελευταία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις που θα περιλαμβάνουν, πιθανώς, νομικές κινήσεις για έγερση αξιώσεων.
Η INTRALOT OOO συνεισέφερε στα αποτελέσματα του ομίλου για την περίοδο από 1/7/2017 έως 30/6/2018 έσοδα 2 εκατ. ευρώ (0,2% του συνολικού τζίρου του Ομίλου), EBITDA 0,8 εκατ. ευρώ, κέρδη προ Φόρων 1,3 εκατ. ευρώ και κέρδη μετά από φόρους 1,1 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2016 η Intralot διέκοψε οριστικά τις δραστηριότητές της στην παροχή υπηρεσιών αθλητικού στοιχηματισμού στη Ρωσία τις οποίες παρείχε μέσω της θυγατρικής της Favorit Bookmakers Office OOO.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης