Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου: Με τον ανασχηματισμό έκλεισε μια περίοδος και άνοιξε μια άλλη για την κυβέρνηση

Φωτίου: Με τον ανασχηματισμό έκλεισε μια περίοδος και άνοιξε μια άλλη για την κυβέρνηση
Απαλλαγμένη από τα μνημονιακά βαρίδια, η κυβέρνηση θα μπορέσει να ξετυλίξει το πρόγραμμα της είπε η κα.Φωτίου
Την θέση ότι με τον ανασχημαιτσμό έκλεισε μια περίοδος για την κυβέρνηση και άνοιξε μια άλλη διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Σε δηλώσεις της στο Κανάλι της Βουλής η κα.Φωτίου υπογράμμισε ότι κατά τη νέα αυτή περίοδο «η κυβέρνησή μας απαλλαγμένη από τα μνημονιακά βαρίδια σε έναν βαθμό, αλλά, κυρίως, με μία μεγάλη γνώση και εμπειρία στη διακυβέρνηση της χώρας, θα μπορέσει να ξετυλίξει το πρόγραμμά της και να υλοποιήσει, όσα συγκροτούν τη φυσιογνωμία της, όπως το σχέδιό της υπέρ αδυνάμων, καταπολέμηση της φτώχειας και επανίδρυση του κοινωνικού κράτους (υγεία, παιδεία, κοινωνική προστασία, ασφάλιση και πρόνοια)».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διακυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ), κάνοντας λόγο για «μία πολύ έντιμη και καθαρή συμφωνία πάνω σε προγραμματικές θέσεις, τις οποίες υλοποιούμε και συνεχίζουμε».
Όπως είπε η κα.Φωτίου, το 2019, θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος, πέραν από αυτά που έχουν συμφωνηθεί και η κυβέρνηση θα έχει για πρώτη φορά το δικαίωμα να τον διαθέσει, όπου κρίνει αναγκαίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης