Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το σχέδιο της ΝΔ για μια υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Weidmann

Το σχέδιο της ΝΔ για μια υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Weidmann
Κατά τη συνάντησή του με τον κεντρικό τραπεζίτη της Γερμανίας, ο κ. Μητσοτάκης ανέλυσε τις απόψεις του σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της
Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για μια υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Bundesbank, Jens Weidmann, κατά τη σημερινή (30/8/2018) τους συνάντηση.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (30/8/2018) ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο της Bundesbank.
Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μητσοτάκης του ανέλυσε τις απόψεις του σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, και του περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που έχει ως στόχο την υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Ένα σχέδιο που -όπως συνεχίζει το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ- «στηρίζεται στη μείωση της φορολογίας, στην υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, την ενδυνάμωση του τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης