Πολιτική

Χριστοδουλάκης (Κίνημα Αλλαγής): Αποδοχή ήττας η επιλογή Σκουρλέτη – Βασικός ιδεολογικός μας αντίπαλος η ΝΔ

Χριστοδουλάκης (Κίνημα Αλλαγής): Αποδοχή ήττας η επιλογή Σκουρλέτη – Βασικός ιδεολογικός μας αντίπαλος η ΝΔ
Επιδιώκουμε τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε ιδεολογικό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ είπε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής
Αποδοχή ήττας χαρακτήρισε την επιλογή του Π. Σκουρλέτη για τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έχει ιδεολογικό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ.
«Ο βασικός ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ.
Η ρητορική Βορίδη όχι απλώς μας βρίσκει αντίθετους, αλλά θίγει τα βασικές αρχές και αξίες μας.
Δεν νομιμοποιούμε τον δεξιό ρεβανσισμό.
Έχουμε δύο μέτωπα.
Η ΝΔ μας έφερε στην κρίση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει αφωνία για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή.
Επιδιώκουμε τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε ιδεολογικό μέτωπο απέναντι στην ΝΔ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Χριστοδουλάκης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «γειτονικό» κόμμα με το ΚΙΝΑΛ, απάντησε αρνητικά.
«Η έννοια του ιδεολογικού αυτοπροσδιορισμού έχει να κάνει με την πολιτική που εφαρμόζεται στην πράξη, έτσι δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως σοσιαλδημοκρατικό ένα κόμμα που συγκυβερνά με ομοφοβικούς και διαλύει το κοινωνικό κράτος» είπε ο κ.Χριστοδουλάκης.
Στην επισήμανση ότι το και το κόμμα του συγκυβέρνησε με το ΛΑΟΣ, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «ήταν άλλες πολιτικές συνθήκες το 2012 άλλες το 2015, όταν πια υπήρχαν δημοσιονομικά περιθώρια».
«Ήταν συνειδητή επιλογή του Α. Τσίπρα να συνεργαστεί με όχι επιλογή ανάγκης» ανέφερε ο κ.Χριστοδουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι «καταθέτουμε προγραμματικό πλαίσιο για την προοδευτική διακυβέρνηση και με βάση αυτό θα συζητήσουμε για μετεκλογικές συνεργασίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης