Τελευταία Νέα
Διεθνή

Di Maio (αντιπρόεδρος Ιταλίας): Η κυβέρνησή μας είναι συμπαγής, ο Salvini δεν θα παραιτηθεί

Di Maio (αντιπρόεδρος Ιταλίας): Η κυβέρνησή μας είναι συμπαγής, ο Salvini δεν θα παραιτηθεί
Ο επικεφαλής των Πέντε Αστέρων σημείωσε ότι ο γραμματέας της Λέγκα «πρέπει να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του, διότι δεν παραβίασε τον ηθικό κώδικα του Κινήματος
Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του πλοίου Diciotti, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 177 μετανάστες αλλά και στην έρευνα των εισαγγελέων του Ακράγαντα σε βάρος του υπουργού εσωτερικών, Matteo Salvini, αναφέρθηκε με μήνυμά του στο Facebook ο αρχηγός του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, αντιπρόεδρος και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας, Luigi Di Maio.
«Τις ημέρες αυτές δράσαμε ως ομάδα.
Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό Giuseppe Conte και τον υπουργό εξωτερικών, Moavero Milanesi, διότι εργασθήκαμε όλοι μαζί, ως ομάδα. Και είναι κάτι πολύ χρήσιμο για τις επόμενες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης», είπε ο Di Maio.
 Σε σχέση με την έρευνα των εισαγγελέων του Ακράγαντα σε βάρος του επίσης αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών Matteo Salvini, ο Di Maio πρόσθεσε ότι ο γραμματέας της Λέγκα «πρέπει να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του, διότι δεν παραβίασε τον ηθικό κώδικα των Πέντε Αστέρων».
 Παράλληλα, ο επικεφαλής των Κινήματος τονίζει ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη των επιλογών που έγιναν στην υπόθεση του πλοίου Diciotti, αλλά καθιστά σαφές, πως υπάρχει πλήρης σεβασμός στην δράση των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι, κατά συνέπεια, δεν πρέπει να γίνονται στόχος επιθέσεων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης