Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί - Τους ενδιέφερε μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας

ΝΔ: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί - Τους ενδιέφερε μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας
Σύμφωνα με τη ΝΔ, επιβεβαιώνεται ότι «την ώρα που ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες καθησύχαζαν τους πολίτες ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι υπό έλεγχο, γνώριζαν ήδη την ύπαρξη τουλάχιστον 4 νεκρών»
«Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί σε αυτήν τη χώρα. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους, ανεύθυνους και χωρίς ίχνος ντροπής, ποτέ», τονίζει η ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αποκαλύπτει ότι οι αρμόδιες αρχές γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρού από τη φονική πυρκαγιά της  23ης Ιουλίου από τις 21:33 το βράδυ.
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της “Καθημερινής”, επιβεβαιώνει, με αδιάψευστα πλέον στοιχεία, ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες καθησύχαζαν τους πολίτες ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι υπό έλεγχο, γνώριζαν ήδη την ύπαρξη τουλάχιστον 4 νεκρών, όπως και ότι σε εξέλιξη βρισκόταν μια πρωτοφανής καταστροφή».
Σύμφωνα με τη ΝΔ,  «αποδεικνύεται και με δημόσια πλέον στοιχεία ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες».
«Θα το ξαναπούμε: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί σε αυτήν τη χώρα. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους, ανεύθυνους και χωρίς ίχνος ντροπής, ποτέ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ..
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης