Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι θλίψη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες

Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι θλίψη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες
Δεν βγήκε η χώρα από τα μνημόνια, οι ολετήρες εμφανίζονται ως απελευθερωτές είπε η κα.Κωνσταντοπούλου
Επίθεση και δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι αισθάνεται θλίψη που βρέθηκε «στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες».
Σε δηλώσεις της στο Θέμα Fm και ερωτηθείσα για το τι κρατάει και τι αφήνει από τη διακυβέρνηση Τσίπρα το πρώτο εξάμηνο του 2015, η κα.Κωνσταντοπούλου απάντησε χωρίς περιστροφές.
«Αισθάνομαι θλίψη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες.
Από το πρώτο εξάμηνο κρατάω το όχι στο δημοψήφισμα» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία σχετικά με την έξοδο από τα μνημόνια, υπογράμμισε πως η χώρα δεν βγήκε από τα μνημόνια.
«Το άσπρο παρουσιάζεται ως μαύρο, η δυστυχία επιβάλλεται ως ευτυχία, εκείνοι που έχουν στείλει το λαό σε αυτή τη δεινή θέση εμφανίζονται ως σωτήρες, οι ολετήρες εμφανίζονται ως απελευθερωτές.
Δεν βγαίνουμε σε κανένα φως και είναι καλό την προσβολή που διαπράττει προς την κοινωνία η κυβέρνηση να την αποκρούουμε, υπενθυμίζοντας τι είναι αυτό που ζούμε σήμερα» τόνισε η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την καταστροφή στο Μάτι.
«Είναι συγκλονιστικό το δεδομένο ότι η περιφερειάρχης, οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής, οι υπουργοί γνώριζαν τον κίνδυνο της πυρκαγιάς και δεν έκαναν ούτε τα στοιχειώδη» είπε η κα.Κωνσταντοπούλου
«Τη μήνυση την καταθέσαμε διεκδικώντας να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες.
Η κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα με τη γελοία σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής προσπαθούσε να κρύψει ότι υπάρχουν νεκροί.
Γίνονται μέχρι αυτή τη στιγμή παρεμβάσεις από την κυβέρνηση και από τον υπ. Δικαιοσύνης προκειμένου να επικεντρωθούμε στα αυθαίρετα.
Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες» υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης