Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της ελληνικής ιστορίας

Βορίδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της ελληνικής ιστορίας
Tο Δημόσιο θα μεταρρυθμιστεί σε όλα του τα επίπεδα ώστε να υπηρετήσει τον εθνικό στόχο που είναι η μεγέθυνση της οικονομίας 
«Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της ελληνικής ιστορίας» δηλώνει ο Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι «τα λόγια και οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία σημασία καθώς πλέον δεν τον πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και εκφράζει την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας.
Αναφερόμενος στις δεσμεύσεις της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας υπογραμμίζει πως «η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα».
«Για εμάς δημόσιο συμφέρον είναι η μεγέθυνση της οικονομίας. Όλο το Ελληνικό Δημόσιο, όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι θα δουλέψουν για αυτό το σκοπό.
Και το Δημόσιο θα μεταρρυθμιστεί σε όλα του τα επίπεδα ώστε να υπηρετήσει αυτό τον εθνικό στόχο.
Η μεγέθυνση της οικονομίας θα μας επιτρέψει να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές και να διατηρούμε πειθαρχημένα τα δημόσια οικονομικά μας. Η φιλοδοξία μας είναι απλή: η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελεύθερη, η πιο ασφαλής, η πιο ανταγωνιστική, η πιο φιλική στην επιχειρηματικότητα χώρα στον κόσμο. Αυτό κομίζει στην πολιτική ο Κυριάκος Μητσοτάκης: ένα όραμα ελευθερίας για το Έθνος» καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης