Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Ο Τσίπρας δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει για το Μάτι

Σπυράκη (ΝΔ): Ο Τσίπρας δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει για το Μάτι
Αμεσα εκλογές γιατί η χώρα σέρνεται και η παρατεταμένη κρίση εμπιστοσύνης θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων
Την ανάγκη διεξαγωγής εθνικών εκλογών επανέλαβε για μια ακόμη φορά η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη λέγοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει χωρίς πισωγυρίσματα».
Σε συνέντευξη της στα «Παραπολιτικά» υπογράμμισε πως «το κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα, από τη στιγμή που πλέον τελείωσαν τα εξασφαλισμένα δανεικά, είναι να προχωρήσει χωρίς πισωγυρίσματα», τόνισε και συμπλήρωσε:
«Είμαστε μόνοι μας μπροστά στις προκλήσεις και δεν έχουμε μόνο τη διευρυμένη εποπτεία των πιστωτών, αλλά και το πολύ αυστηρότερο βλέμμα των αγορών, να κρίνουν τις επιδόσεις μας».
Η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα εκλογές, «γιατί η χώρα σέρνεται και η παρατεταμένη κρίση εμπιστοσύνης θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων».
Εξάλλου, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, η ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «η αναδιάταξη ρόλων μεταξύ των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των εξωκοινοβουλευτικών εφεδρειών τους δεν λύνει το πρόβλημα της χώρας». «Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει προβλήματα», πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει» και, επικρίνοντας τους χειρισμούς κυβέρνησης και Περιφερειας Αττικής, υποστήριξε πως «το πιο δυσάρεστο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους είναι ότι κυβέρνηση και Περιφέρεια επιχειρούν να διαχύσουν την ευθύνη στο παρελθόν, αντί, πολύ απλά, να παραδεχθούν ότι δεν έκαναν τη δουλειά τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης