Τελευταία Νέα
Διεθνή

Khamenei (Ιράν): Είμαστε αντιμέτωποι με οικονομικό πόλεμο - Πρέπει να δράσουμε άμεσα

Khamenei (Ιράν): Είμαστε αντιμέτωποι με οικονομικό πόλεμο - Πρέπει να δράσουμε άμεσα
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ζήτησε από τον επικεφαλής της δικαστικής εξουσίας του Ιράν την «ταχεία και δίκαιη δράση» για την κατάσταση αυτή
Το Ιράν αντιμετώπισε έναν «οικονομικό πόλεμο», τόνισε σήμερα (11/8/2018) ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης της χώρας, Αγιατολάχ Ali Khamenei.
Μάλιστα ζήτησε από τον επικεφαλής της δικαστικής εξουσίας του Ιράν την «ταχεία και δίκαιη δράση» για την κατάσταση αυτή.
Οι δηλώσεις αυτές ακολούθησαν χρονικά την κοινωνική κατακραυγή στο Ιράν για το υψηλό κόστος ζωής και την υποτιθέμενη οικονομική διαφθορά, όπως αναφέρει το Reuters.
«Οι τρέχουσες ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες θεωρούνται οικονομικός πόλεμος», ανέφερε ο επικεφαλής της δικαστικής εξουσίας σε επιστολή του προς τον Khamenei, ζητώντας τη σύσταση ειδικών δικαστηρίων για την ταχεία αντιμετώπιση οικονομικών εγκλημάτων, όπως μετέδωσε ανέφερε η ιρανική τηλεόραση.
Ο Khamenei συμφώνησε, λέγοντας: «Ο σκοπός των δικαστηρίων πρέπει να είναι να τιμωρήσουν τους ένοχους των διεφθαρμένων οικονομικών πρακτικών γρήγορα και δίκαια».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης