Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «ψευτόμαγκας» Οικονόμου (ΝΔ) ειχε ζητήσει να εξαιρεθεί το Μάτι από τους δασικούς χάρτες

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «ψευτόμαγκας» Οικονόμου (ΝΔ) ειχε ζητήσει να εξαιρεθεί το Μάτι από τους δασικούς χάρτες
«Κανονικά, ο ψευτόμαγκας βουλευτής της ΝΔ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης»
«Ο  βουλευτής της ΝΔ κ. Οικονόμου, όταν δεν απειλεί με κλωτσιές τον πρωθυπουργό της χώρας και την περιφερειάρχη Αττικής, καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ των οποίων και το Μάτι» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Οικονόμου είχε ζητήσει την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ αυτών και το Μάτι.
«Κανονικά, ο ψευτόμαγκας βουλευτής της ΝΔ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γηςαφού γνώριζε τι είχε ζητήσει στη Βουλή, αλλά δεν το έκανε.
Προχώρησε σε λεκτικούς τραμπουκισμούς απέναντι στην κυβέρνηση.
Και αν ο ίδιος ενδεχομένως έχει το ακαταλόγιστο, ο κ. Μητσοτάκης, που βρίσκεται;
Κατά  δήλωση της κας Σπυράκη από το 2007 (!) ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζητά κατεδαφίσεις αυθαιρέτων.
Θα καταδικάσει σήμερα τις σχετικές ενέργειες του βουλευτή του που είχαν ως στόχο τη νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας, αλλά και τους τραμπουκισμούς του;» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, ξεπέρασε τα όρια,  καθώς δήλωσε στον Real FM ότι Τσίπρας και Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο».
«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ.Τσίπρας και η κα Δούρου; Δεν πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το 'ξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015;», είπε συγκεκριμένα, για να προσθέσει «Θέλουνε κλωτσιές και δρόμο!».
H αποστροφή Οικονόμου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης