Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απανωτά σοκ ανικανότητας από το κράτος - Μετά τη φονική πυρκαγιά με 91 νεκρούς και 25 αγνοούμενους, ήρθε η πλημμύρα

Απανωτά σοκ ανικανότητας από το κράτος - Μετά τη φονική πυρκαγιά με 91 νεκρούς και 25 αγνοούμενους, ήρθε η πλημμύρα
Δυστυχώς αυτό το κράτος των αναποτελεσματικών δημοσίων υπαλλήλων τρέφει και τρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Απανωτά σοκ ανικανότητας, ανεπάρκειας και έλλειψης σχεδίου επιδεικνύει η κυβέρνηση και το κράτος.
Μετά την εθνική τραγωδία όπου μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί 91 νεκροί και αγνοούνται 25 δηλαδή οι νεκροί θα φθάσουν δυνητικά έως του 116 από την πύρινη λαίλαπα….το κράτος αποδεικνύεται ότι δεν είχε σχέδιο.
Μάλιστα προκλητικά η κυβέρνηση και τα όργανα της η πυροσβεστική δήλωναν ότι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια…
Μετά την εθνική τραγωδία με εκατόμβη νεκρών, καμένων ανθρώπων,  τραγικών φιγούρων άμορφων μαζών, μικρών παιδιών που βρέθηκαν αγκαλιασμένα…αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση γνώριζε για τους νεκρούς και προσπάθησε να το αποκρύψει.
Οι δηλώσεις Κουρουμπλή αυτό αποδεικνύουν, η κυβέρνηση αμήχανη παρακολουθεί την τραγωδία δεν είχε σχέδιο εκκένωσης, ενώ η Πολιτική Προστασία ήταν απούσα.
Η Ελλάδα έγινε πρώτη είδηση για τους καμένους πολίτες και το ελληνικό κράτος αντί να ζητήσει μια συγνώμη άρχισε να επιρρίπτει την ευθύνη στους πολίτες και στα αυθαίρετα.  
Μάλιστα ήταν τόσο ξεδιάντροποι που με θράσος έκαναν και υποδείξεις.
Βλέποντας το επικοινωνιακό αδιέξοδο η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε στροφή 180 μοιρών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη.
Το συμπέρασμα αυτής της εθνικής τραγωδίας ήταν ένα ανεπαρκές, επικίνδυνα ανίκανο κράτος και μια κυβέρνηση που αποδείχθηκε ανήμπορη και ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση και ουσιαστικά και επικοινωνιακά….




Η πλημμύρα επιβεβαίωσε την ανικανότητα…

Την Κυριακή το μεσημέρι 29 Ιουλίου από τις 2:11 έως το 3:48 η Αθήνα δέχθηκε ένα ακόμη σοκ η ακραία νεροποντή συνέβαλλε ώστε να πλημμυρήσουν δρόμοι, δημιουργήθηκαν χείμαρροι νερού και όλη η Μεσογείων από την Φειδιππίδου έως τον Πύργο Αθηνών πλημμύρησαν.
Πολλές περιοχές της Αθήνας πλημμύρησαν, η γέφυρα μεταξύ Μεσογείων και Κατεχάκη πλημμύρησε, στο Γαλάτσι αμέτρητες περιοχές.
Στην Μεσογείων πλημμύρησαν υπόγεια και μαζί και πολλοί υποσταθμοί της ΔΕΗ προκαλώντας βλάβες στο δίκτυο.
Ας δούμε πως κινήθηκε το κράτος;
Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ήταν συνεχώς κατειλημμένη η τηλεφωνική σύνδεση.
Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε 11 φορές και μετά από αγωνιώδη τηλέφωνα πολλών συμπολιτών εμφανίστηκε μετά από 4 ώρες μια υπάλληλος της πυροσβεστικής να ενημερώσει ότι η πυροσβεστική δεν μπορεί να αντλήσει τα νερά γιατί οι μηχανές άντλησης υδάτων δουλεύουν με ρεύμα.
Όταν ζητήθηκε γεννήτρια με καύσιμο η απάντηση της πυροσβεστικής ήταν ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί είναι κλειστός χώρος και θα αυξηθεί το μονοξείδιο του άνθρακα.
Οι πολίτες απεγνωσμένοι άκουγαν την πυροσβεστική να λέει «καλέστε κάποια ιδιωτική εταιρία για να αντλήσει τα νερά από τα υπόγεια».
Το κράτος ουσιαστικά απέδειξε και επιβεβαίωσε ότι είναι ανεπαρκές, δεν μπορεί να διαχειριστεί και αντιμετωπίσει μια κρίση ενώ αναδείχθηκε και κάτι επικίνδυνο…η ανικανότητα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Το κράτος ήταν απών και το ακόμη χειρότερο η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ με ένα μονότονο μήνυμα επί 6 ώρες αδυνατούσε να απαντήσει σε εκατοντάδες βλάβες.
Μόνο ο δήμος Αθηναίων έκανε απανωτά δρομολόγια με τα αυτοκίνητα συλλογικής σκουπιδιών.
Η αστυνομία πηγαινοερχόταν χωρίς νόημα και όταν ζητούσαν οι πολίτες βοήθεια δήλωναν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι…
Το κράτος επικίνδυνα ανίκανο, επικίνδυνα άχρηστο, επικίνδυνα εγκληματικό, επικίνδυνα ανεπαρκές…το κράτος είναι ένας θίασος αργόμισθων.







Και δύο εξωφρενικά περιστατικά

Η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος άφησε να πλημμυρήσει το parking στην Μεσογείων 15 ενημερώθηκε η διοίκηση και η απάντηση ήταν «καλό κολύμπι»
Επίσης στα ΕΛΤΑ ενώ πλημμύρησαν, ήρθαν δύο υπάλληλοι και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν.



Το κράτος και η κυβέρνηση που το διαχειρίζεται είναι εγκληματικά ανίκανοι

Το συμπέρασμα από τις φωτιές και την πλημμύρα είναι ότι το κράτος και η κυβέρνηση που το διαχειρίζεται είναι εγκληματικά ανίκανοι.
Οι άνθρωποι λειτουργούν ω δημόσιοι υπάλληλοι, αργόμισθοι, ανεπαρκείς, αναποτελεσματικοί.
Δυστυχώς αυτό το κράτος των αναποτελεσματικών δημοσίων υπαλλήλων τρέφει και τρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ντροπή.
Πραγματικά Ντροπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης