Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Τη Δευτέρα 23/7 καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης ο Collomb για την υπόθεση Benalla

Γαλλία: Τη Δευτέρα 23/7 καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης ο Collomb για την υπόθεση Benalla
O Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Gérard Collomb, θα καταθέσει τη Δευτέρα 23/7 στις 10:00 τοπική ώρα στην αρμόδια επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης
Στη Νομική Επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης θα καταθέσει τη Δευτέρα 23/7 ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Gérard Collomb, στο πλαίσιο της υπόθεσης του Benalla, συνεργάτη του προέδρου E. Macron, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπάει έναν διαδηλωτή την Πρωτομαγιά.
Ειδικότερα, ο υπουργός θα καταθέσει την Δευτέρα στις 10:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδος) στην αρμόδια επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της εν λόγω  υπόθεσης του Alexnadre Benalla, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρός της.
Μάλιστα, η κατάθεση του Collomb για την υπόθεση θα δημοσιοποιηθεί και θα αναμεταδοθεί.
Στο μεταξύ, η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι τέθηκαν υπό κράτηση οι τρεις αστυνομικοί  οι οποίοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα για την απόσπαση εικόνων από σύστημα βιντεοεπιτήρησης της Πόλης του Παρισιού και την μεταβίβασή τους στον Benalla, αλλά και ότι παρατείνεται ενδεχομένως για ένα 24ωρο η κράτηση του πρώην - αφού απολύθηκε την Παρασκευή- συνεργάτη του Macron.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης