Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Αμαξοστοιχία σκότωσε δύο μετανάστες - Στην εντατική ακόμη ένας

Αλεξανδρούπολη: Αμαξοστοιχία σκότωσε δύο μετανάστες - Στην εντατική ακόμη ένας
Η  αμαξοστοιχία του ΟΣΕ  εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο
Έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, πιθανότατα παράτυποι μετανάστες, βράδυ της Παρασκευής 20/7, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ ακόμη ένας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου.
Η  αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέσυρε και σκότωσε στο ύψος της 'Ανθειας, δύο άτομα.
Ο μηχανοδηγός φέρεται να δηλώνει ότι ήταν  ξαπλωμένοι στις ράγες και προσπάθησε όταν τους αντιλήφθηκε να σταματήσει τη μηχανή, ενώ μετά το συμβάν ενημέρωσε σχετικά τις αστυνομικές αρχές, καθώς και ότι θα συνέχιζε το δρομολόγιο με προορισμό το Ορμένιο, όπου και θα περίμενε την αστυνομία.
Ωστόσο, η ίδια αμαξοστοιχία περίπου μισή ώρα μετά την αναφορά του δυστυχήματος και σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων παρέσυρε και χτύπησε και τρίτο άτομο στη διασταύρωση του Λουτρού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο ο μηχανοδηγός φέρεται να μην αντιλήφθηκε.
Φτάνοντας στην περιοχή οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες ενημερώθηκαν άμεσα από τον οδηγό και για το δεύτερο περιστατικό, περισυνέλλεξαν τα δύο πρώτα θύματα, ενώ ο τρίτος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ πλέον νοσηλεύεται στην εντατική.
Ο μηχανοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και αφού υπεβλήθη στις προβλεπόμενες εξετάσεις, αφέθηκε ελεύθερος το πρωί του Σαββάτου 21/7  με απόφαση εισαγγελέα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης