Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (ΝΔ): Μόνος στόχος του Τσίπρα να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ – Δεν θα το καταφέρει

Κεδίκογλου (ΝΔ): Μόνος στόχος του Τσίπρα να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ – Δεν θα το καταφέρει
Το απώτατο όριο αυτής της κυβέρνησης είναι ο Μάιος του 2019 υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Μόνος στόχος του Τσίπρα είναι να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος ωστόσο εκτίμησε ότι όποτε και αν στηθούν οι κάλπες, ο πρωθυπουργός δεν θα επιτύχει την επιδίωξη του.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και αναφερόμενος στα σενάρια περί εκλογών ο κ.Κεδίκογλου είπε πως το απώτατο όριο της κυβέρνησης Τσίπρα είναι ο Μάιος του 2019.
«Το μόνο που ξέρουμε, με τα κολπάκια που έκαναν με τον εκλογικό νόμο και το σύστημα των δήμων, είναι το απώτατο όριο αυτής της κυβέρνησης, που είναι ο Μάιος.
Παραπάνω δεν θα πάνε με τίποτα.
Το μικρότερο όριο δεν το γνωρίζουμε.
Προσωπικά πιστεύω, επειδή έχουμε να κάνουμε με «παπατζιλίκια», δεν έχουμε να κάνουμε καν με χαρτοπαιξία, ότι στο μυαλό του κ. Τσίπρα είναι πώς θα αιφνιδιάσει, γιατί ο μόνος του στόχος είναι ένας.
Να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ.
Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να το καταφέρει.
Προσωπική μου εκτίμηση, δεν θα το καταφέρει, όποτε και να στήσει τις κάλπες» υπογράμμισε ο κ.Κεδίκογλου, ο οποίος επανέλαβε την αντίθεση της ΝΔ στη συμφωνία των Πρεσπών.
«Βασική μας θέση, πέρα από το όνομα, που έχουμε τις αντιρρήσεις μας, εκεί που είμαστε κάθετα αντίθετοι, είναι να αποδώσεις τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα εκεί που δεν υπάρχει, χωρίς κανέναν όρο, χωρίς καμία δέσμευση, και ταυτόχρονα να ανοίξεις διάπλατα τις πόρτες του ΝΑΤΟ, γιατί αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι άρχισε η ενταξιακή διαδικασία και δεν εξαρτάται η ολοκλήρωσή της από καμία ενέργεια της Ελλάδας» είπε ο κ.Κεδίκογλου, ο οποίος σχετικά με τις δηλώσεις του Zoran Zaev ότι Έλληνες επιχειρηματίες πλήρωσαν πολίτες για να γίνουν ταραχές πριν από το δημοψήφισμα, υποστήριξε ότι «δεν είναι καθόλου ευχάριστο να ακούς τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό να κατηγορεί ανωνύμως Έλληνες επιχειρηματίες».
«Ακούγονται βαρύτατες κουβέντες και δεν υπάρχει καμία στοιχειοθέτηση» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση από την κυβέρνηση και για την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης