Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος: Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού

tags :
Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος: Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού

Ο αθλητικός κόσμος συγκλονισμένος αποχαιρετά τον Σωκράτη Κόκκαλη που έφυγε τόσο νέος από τη ζωή.

Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος: Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού
Σοκ και θλίψη σκόρπισε

Ο 34χρονος γιος του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ.
Oι πρώτοι που εξέφρασαν τη λύπη για το χαμό του και τη συμπαράσταση στην οικογένειά του ήταν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο μεγαλομέτοχος της πρώτης, Βαγγέλης Μαρινάκηςόπως και ο στενός συνεργάτης και δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Η ανακοίνωση του Γιάννη Μώραλη
Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά  και την τιμή  να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους.
Ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι στενοί συνεργάτες του πρεσβύτερου Σωκράτη Κόκκαλη. Η Νίκη Τζαβέλα, που έχει θητεύσει επί μακρά σειρά ετών στο πλευρό του Σωκράτη Κόκκαλη, έκανε μία λιτή όσο και περιεκτική ανάρτηση:
«Ούτε καλό ταξίδι δεν αντέχω να σου πω. Το πιο λαμπρό μυαλό. Έτσι πάντοτε σε έβλεπα. Παιδάκι μου γλυκό».
Tweet - Νίκη Τζαβέλα - Σωκράτης Κόκκαλης
Η ανάρτηση του Νταρμπισάιρ
Ο Νταρμπισάιρ έστειλε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior. 
«Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου! Ήσουν ένας πραγματικός κύριος».
Nταρμπισάιρ - Κόκκαλης

Ακολούθησαν ανακοινώσεις τόσο από την Super League όσο και από άλλες ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της Super League
O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών.
To tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του.
Tweet - ΠΑΕ ΠΑΟΚ - FC PAOK
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…
Το tweet της ΚΑΕ ΠΑΟ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.
Tweet - ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Σωκράτης Κόκκαλης
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης